Villából a Barátok közt-be vágyik

VV-Ildikó: "Éva igénytelen!"

Láthatóan több időt tervezett a villában tölteni Ildikó, annak ellenére, hogy eredetileg nem is került volna be a luxusbörtönbe. Éva már a beszavazáson legyőzte, talán innen az ellentét?

2011.01.18 16:29ma.hu

Kategóriánként költöztek be a versenyzők néhány héttel ezelőtt a ValóVillába, és a Törtetők csapatában Ildikó pont Évával került szembe. A nézők akkor úgy gondolták, sokkal jobban érdekli őket a göndör hajú lány, mint a hozzá képest kifejezetten visszafogott aerobic-edző, és a szavazatokkal nem lehetett vitába szállni.

Ildikóra akkor mosolygott rá másodszor is a szerencse, amikor a Bombanő elvesztette a fejét és tettlegességig fajult az egyik vitája Olivérrel: a műsor szerkesztői Zsuzsit kizárták, de hogy ne billenjen fel az eredeti ütemterv, a helyére valakit be kellett küldeni.

A választás Ildikóra esett.

Ildikó és Éva - az ölelés nem őszinte (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv / Bársony Bence)

Rejtély, hogy ezek után Ildikó miért épp Évát hívta párbajra, mikor tudnia kellett, hogy bár a villa falain belül erős a lányt övező ellenszenv, a nézők már egy párbajról visszaküldték őt és az első összecsapás eredményéből is nyilvánvaló volt, hogy a telefonálók közt Ildikónak kisebb a rajongótábora.

Ő mégis így határozott, a párbaj pedig előre borítékolható eredménnyel zárult. Az aerobicos lány azóta sem képes megemészteni a kiesését, igaz, ellenszenve Éva iránt nem a párbaj estéjén alakult ki.

Ott hibáztam, hogy nem mutogattam magamat. Csak akkor lehet valaki kedvelt, ha gátlástalan.” - panaszolta el az Új Ászban a lány, Évával kapcsolatban pedig még az átlagnál is lesújtóbb véleménnyel volt.

Az erkölcstelenséget még úgy-ahogy elnézte volna neki, de azon nem tud túllépni, hogy egy-egy átbulizott éjszaka után Éva fürdés és fogmosás nélkül ment az ágyba.

Kiesése ellenére mégsem adja fel, azt reméli, hogy a most megszerzett ismertsége jó ugródeszka lehet egy önálló aerobic-DVD kiadásához.

Előtte viszont még kisebb epizódszerepben bukkan fel az RTL Klub népszerű sorozatában, a Barátok közt-ben, egyelőre csak egy alkalommal és Kalamár Tamás producer nem is kecsegteti őt többszöri megjelenéssel. Ildikó mégis titkon azt reméli, előbb-utóbb állandó szereplője lehet a Mátyás király téren álló háznak.

VV Ildikó nem is sejti, hogy párja elhagyta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.