Miből fogja eltartani születendő gyerekét?

Para-Kovács gyűjtést indított Bakácsért

Nehéz anyagi helyzetével indokolta Bakács Tibor a napokban elkövetett szalámilopást, a megszégyenülést azonban további gondok fokozzák: szerelme gyereket vár.

2011.02.09 15:29ma.hu

Egy közösségi oldalon próbálja mozgósítani ismerőseit Para-Kovács Imre, hogy barátját, a néhány napja lopáson kapott Bakács Tibort kihúzza az anyagi csávából. A Settenkedő kritikus ugyanis azzal magyarázta a szalámi lenyúlását, hogy éhes volt, de nem volt pénze kifizetni az ételt.

Most jóbarátja egy közösségi oldalon kelt az egykori Megasztár-zsűritag védelmére, hallgatásra utasítva a felháborodottak tömegét, és a következőket írta: „Beszéljünk egy kicsit komolyan! Bakács sz.rban van! Tud valaki bármilyen melót? Van valakinek bármilyen ötlete, hogy a hamarosan megszülető gyermeke ne éhezzen?

Fotó: tv2


A kritikus vajdasági szerelme ugyanis nyár végén ad életet közös gyermeküknek, de Bakács feje fölött annyira összecsaptak a hullámok, hogy jelenleg fogalma sincs, miből fogja eltartani gyermekét és kedvesét.

Csak bízni tudok abban, hogy rendeződnek a körülményeim” – mondta megtörten az Új Ásznak. „Olyan mérhetetlenül keveset keresek” – panaszolta néhány napja, amikor mindenki azt latolgatta, vajon miért kell egy ismert közszereplőnek a törvénytelen utat választania.

A kilátásai pedig az elmúlt napokban tovább romlottak, mert ezentúl már ezt a mérhetetlenül keveset se fogja megtalálni: a Klub Rádió a botrány hírére azonnal elbocsátotta.

Így ment tönkre Bakács Tibor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.