"Elektronikus holokauszt, profi stylisstal"

Bakács Tibor megunta a romlott producerek pofázását!

Bakács Tibor Settenkedő az internetes sztártévé videójában a Megasztár kapcsán tett meghökkentő megjegyzését taglalja, miszerint a műsor egy "Elektronikus holokauszt, profi stylisstal".

2010.01.16 18:15tabu.tv

Az ex-zsűritag nagy szívfájdalma, hogy méltatlanul bánnak a talentumokkal és arcátlanul kihasználják őket, majd egyszerűen elhajítanak olyan rátermett előadókat is, akiknek ott lenne a helyük a hírességek között. Bakács Tibor megunta azt, amit a televíziós tehetségkutató műsorok körül pofáznak.

„Ez körülbelül olyan, mint amikor a politika kábítja a népet. Én hittem benne, a Megasztár elindul, ez egy jó dolog, de ami utána történik, arról senki sem beszél. Nem történik ugyanis semmi!” - meséli a tabutv.hu videójában a kritikus.

Bakáts Tibor Settenkedő azt sérelmezi, hogy a lelketlen befektetők és producerek nem gondozzák megfelelően tehetségeket, 2-3 év alatt kisajtolják belőlük azt, amit csak lehet, kiszedik belőlük a pénzt és teljesen kizsákmányolják őket.

Puskás Peti is reagált Bakács véleményére, Tibor a következőképpen vélekedik Petiről: „Ő azért érdekes, mert ő egy szorgalmas alkat és a tehetség egy formája a szorgalom. Az, hogy ő különböző helyeken é színeken meg tudott jelenni, az jó dolog, na de a többiek? Azért nem a Puskás Peti volt a legjobb a Megasztárban, csak mondom. A Ruzsa Magdi még valahogy tartja magát, nem tudom, biztos azért, mert gyerekkorában kapált.” - magyarázza a Tabu Tv online nézőinek.

Settenkedő felháborítónak tartja, hogy olyan felfedezettek tűnnek el a süllyesztőben, mint például Oláh Ibolya, Caramell, Gát Csaba Boogi. „Túl sok a példa, ez nevetséges. Nyilvánvalóan nem kell mindenkinek fennmaradni, ez nem erről szól, hogy itt mindenki jól jár, de úgy látom: itt senki nem jár jól” - mondta el a tabutv.hu internetes videójában Bakács.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.