"Felelős tévések kellenének a tehetségkutatáshoz"

Bakács Tibor: Érdekes, hogy Fenyőt kirakták, mert némileg értett a zenéhez

Bakáts Tibor Settenkedő rengeteg dolgot nem ért a kereskedelmi televíziók működésében - Ő például nem lenne még egyszer szívesen tehetségkutató zsűritagja.

2010.06.15 14:30Tabu tv

A tehetséggondozás Magyarországon nagyon gyatra állapotban van - vélekedik Bakács Tibor Settenkedő.

"Szerintem mi aránylag jól kiválasztottuk azokat, akik egy karrierre, vagy pályára alkalmasak lennének, de azon túlmenően, hogy mennyi pénzt lehet belőlük levenni, nem láttam azt, hogy futtatnák őket!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Bakács Tibor, aki szerint amíg Európa nem gondolja Rúzsa Magdiról, hogy tehetséges énekesnő, addig itthon a tehetséggondozás nulla.

Ősszel mindkét kereskedelmi csatorna új tehetségkutató műsort indít. Az RTL Klub az X-Faktor, míg a TV2 a Megasztár műsorokkal próbál minél nagyobb nézettséget elérni, aminek Bakács finoman szólva sem örül.

"Én a TV2 csatornát és a mega médiákat nagyon utálom, mert összefonódnak bennem más rossz érzésekkel" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a színész, aki korábban a Megasztár zsűrijében foglalt helyet.

"Nem ülnék vissza a zsűri székbe. Nagyon örülök, hogy ez a három év ennyire tiszta volt, és most minden bizodalmamat a szakértő zsűri kezébe teszem. Nagyon érdekes, hogy a Fenyőt kirakták, mert némileg azért értett a zenéhez..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bakács Tibor, aki szerint a megfelelő versenyekhez felelősen gondolkodó televíziósok kellenének.

Bakács szerint Stohl Buciból virsli lesz

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.