Egyre rosszabbul vannak a villalakók

Gombi és Szandika az idegösszeomlás határán áll

Az idegösszeomlás határán áll több villalakó is, Szandika és Gombi pedig már át is esett egy-egy mélyponton. Meddig bírják még a bezártságot?

2011.02.04 14:29ma.hu

Alig több mint egy hete Szandikát hisztérikus állapotban kellett becipelni társainak az udvarról a villába, végül injekcióval tudták csak lenyugtatni az orvosok, ezen a héten pedig Gombi került lelkileg válságos állapotba.

A még versenyben lévő játékosok mostanság „iskolába” járnak, irodalmat, nyelvtant, matematikát, történelmet és illemtant tanulnak, a könnyedebb foglalkozások jegyében pedig testnevelés- és énekórán vesznek részt.

Ám Szandika a matektanárral levélben közölte, hogy ebből nem kér, Gombi pedig szó szerint végigsírt több órát is. Legutóbb akkor tört el nála a mécses, amikor Laci hatalmas átéléssel elszavalta József Attila Mama című versét, a Szépfiúból pedig ennek hatására előtörtek az érzelmek, rádöbbent, mennyire hiányoznak neki szerettei.

Ami pedig a Plasztikcicát illeti, a kizárás határára került, nem először makacsolta meg magát a kiszabott feladatokkal kapcsolatban, és csak egy külső jóbarát kérésére adtak neki a műsor szerkesztői egy utolsó esélyt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Gombi barátnője, Picur az Új Ásznak elmondta, aggasztja a fiú állapota, mert korábban a feszültséget úgy vezette le, hogy kiadta magából, mostanában viszont már nem is beszél arról, ami bántja. Az azonban biztos, hogy már ő is eljutott arra a pontra, ahová több másik lakó is, a kiköltözést fontolgatja.

Szandika a múlt heti kiborulása előtt néhány órával jelentette ki, hogy napok kérdése és hazamegy, korábban pedig Gina döntött úgy férje kiszavazása után, hogy ő sem marad a villában, a szerkesztők pedig nem álltak az útjába.

A korábbi ValóVilág-szériák egyikében sem volt ennyire feszült a helyzet, annak ellenére, hogy a versenyzők közt érthető módon a bezártság ugyanúgy okozott néhány hullámvölgyet és nekik is hiányoztak a hozzátartozók.

A mostani verseny indulása előtt minden eddiginél szigorúbb etikai normákat kellett felállítani, ám úgy tűnik, még ez sem akadályozza meg, hogy botrányok tarkítsák a játékot. A problémák számát az etikai kódex nem tudta lecsökkenteni, legfeljebb a jellegük változott meg az előző ValóVilágokhoz képest.

Kit akar becsapni a ValóVilág?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.