A pánik lehetséges okai a villában

Szandika összeomlásának okait vizsgálják

Szandika váratlanul omlott össze, és percekig nem is sikerült őt megnyugtatni. Jelenlétében Évi is pánikba esett. Mik lehetnek az okok?

2011.01.27 18:00napidoktor.hu

A villa plasztikcicáját első látásra igen komoly idegösszeomláson ment keresztül.

VV Szandikát nagyon megviselte villában kialakult háborús helyzet. A nyílt ellenségeskedés már letagadhatatlan. A bent lakók lehet, hogy végleg két táborra szakadtak és Szandika, akinek természete néha Szilajra, a vad paripára emlékeztet, nem bírta a Villa stresszhelyzetét.

Emiatt lehetett a nagy kiborulás, amikor is Olivérnek, Alekosznak, Lacinak és Gombinak csak együttes erővel sikerült megfékezni a lány ordibálós, sírós kirohanását.

Szandika összerogyott, görcsösen kapkodta a levegőt. Sikerült ugyan kicsit lenyugtatni, de Olivér jobbnak látta, ha beviszi nyugiszobába.

Fotó: valovilag.hu

Több közösségi portálon és különböző fórumokon találgatták, hogy vajon a lányból mi válthatta ki ezt a Való Világ történetében eddig még nem látott rohamot.

Fogarassy Éva pszichológus szakértő, aki a válogatások alatt a VV4 résztvevőinek kivizsgálásában is részt vett úgy vélte, hogy leginkább a Laci által háborús övezetté nyilvánított villahangulat okozhatta Szandika kitörését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.