Csak a féltés vezérelte a gyilkost

Brutális unoka: Egyetlen pofonnal ölte meg 38 kilós nagyiját

Egyetlen pofon csattant csak el, de az épp elég volt ahhoz, hogy a végletekig sovány és idős asszony belehaljon. Unokája meg akarta óvni a hidegtől.

2011.02.04 18:29manna.ro

Csak 38 kilós volt az az idős asszony, akit unokája egyetlen pofonnal küldött a halálba. A 87 éves, Romániában élő Maros megyei nő lányával és annak családjával élt együtt, és többnyire unokája viselte gondját.

A végzetes napon is ő vigyázott a nagyira, aki viszont úgy döntött, kimenne egy kicsit a ház elé levegőzni.

A fiatalember többször is megpróbálta az idős asszonyt jobb belátásra bírni, állítólag attól tartott, hogy a csúszós udvaron eleshet és megütheti magát, de figyelmeztetései süket fülekre találtak. Az unoka viszont annyira szerette volna megóvni a sérüléstől a nagyit, hogy egy pofonnal próbálta nyomatékosítani a szavait.

A törékeny nőnek ez már sok volt, az ütés erejétől a földre esett és úgy megütötte a fehét, hogy már a kórházban sem tudták megmenteni az életét.

A 28 éves férfi ellen eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.