Mészárossá lett a kölyökzseni

Elvágta négy éves húga nyakát a brutális horror-rajongó

A chicagói Keith Randulich saját húga meggyilkolása miatt áll bíróság elé, és valószínűleg életfogytiglani szabadságvesztésre ítélik. A bűntett megdöbbentette a teljes közösséget, a motivációja pedig felháborodást keltett.

2011.01.28 09:55manna.ro

Keith ugyanis beismerte a nyomozóknak, hogy ő ölte meg Sabrinát, de azt állítja, tulajdonképpen megmentette, vagy legalábbis megpróbálta megmenteni.

Az átlagon felüli intelligenciával rendelkező fiú azt állítja, szülei és fiútestvére szexuálisan kihasználták kishúgát - írja a manna.ro.

(fotó: manna.ro)


Meg akarta akadályozni a szörnyűségeket, de nem tudta, így úgy döntött, az egyetlen lehetőséggel vet véget a négy éves kislány szenvedéseinek: elveszi az életét.

Magyarázata azonban nem állt meg a lábán, a törvényszéki szakorvosi vizsgálat kimutatta, hogy a kislányt soha nem erőszakolták meg.

Keith Randulich ezelőtt másfél évvel ölte meg Sabrinát. Levitte a ház pincéjébe, mikor a szülei nem voltak otthon, harmadik testvére pedig a saját szobájában tartózkodott, és konyhakéssel elvágta a kislány torkát.

A nyomozók egész horrorfilm-gyűjteményt és rengeteg death metal zenei felvételt találtak a pincében, amelyekről kiderült, hogy Keith nézte és hallgatta őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.