Éhesek voltak az állatok...

Horror: Felfalták a macskák az idős gazdájukat

Brutális látvány tárult azok elé, akik felfedezték az idős asszony testét, pontosabban annak maradványait. A nőt két napja nem látták, ekkor kezdtek szörnyűségre gyanakodni.

2011.01.14 15:29manna.ro

Kegyetlen sors jutott egy 84 éves idős hölgynek a romániai Argeş megyében. Saját házában kikezdték a macskái, melyeket oly nagy gonddal nevelt.

Az orvosok szerint nem kizárt, hogy az öregasszony még élt, amikor a három állat falatozni kezdett az asszonyból.

Az asszony háza (Fotó: manna.ro)

A hölgy egyedült élt falusi házában, lányával két naponta tartotta a kapcsolatot az egyik szomszéd telefonján keresztül. Szerda este azonban nem nyitott ajtót a szomszédnak.

Valószínű, hogy rosszul lett, összesett, és meghalt. Az éhesen maradt macskák pedig kikezdték gazdájuk testét.

A szomszédok elmondása szerint az asszony azért nem költözött a lányához, mert nem akarta egyedül hagyni háziállatait.

A rendőrség most vár a boncolási eredményekre, amely alapján megállapíthatja, a macskák okozták-e az idős asszony halálát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.