Nem sérült az állat

Átnyilazott fejjel ment haza egy macska

Átnyilazott fejjel tért haza egy macska az Egyesült Államokban, a nyílvessző a homlokán hatolt koponyájába és fejteteje hátulján jött ki.

2009.10.05 08:36MTI

A kétéves kandúr saját lábon ment haza, és nem mutatta különösebb jelét fájdalomnak, viszont nem tudott enni és inni, mert nem engedte a nyílvessző lehajolni táljához.

Természetesen nem csak ezért vitte gazdája állatorvoshoz. Sikerült kiműteni a macska fejéből a nyilat, amely érdekes módon nem sértette meg az állat agyát, enyhe ívben meghajolt felette.

A kandúr immár remekül van. Hogy nyomoz-e Mississippi állam rendőrsége a "helyi Tell Vilmos" után, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.