A fél világ gyászolja Caspert

Előző életét kereste a buszozó macska?

A fél világ gyászolja Caspert, a 12 éves kandúrt, aki minden nap végigbuszozta kedvenc útvonalát. A jósnő szerint előző, emberi életének emlékeit kereste.

2010.02.20 11:49estihirlap.hu

Casper négy éven át minden nap útra kelt, hogy ugyanazzal a busszal körbejárja a délnyugat-angliai Plymouthot. A cicát minden utas kedvelte a buszjáraton, és minden sofőr odafigyelt, hogy a macska megfelelő helyen szálljon le. Casper naponta bejárta a régi hajógyár, a kikötő, a városközpont, bizonyos külvárosi részek és a piroslámpás negyed útvonalát.

Gazsi Gizella jósnő hallott már hasonló, különös viselkedésű állatokról. Mint lapunknak elmondta, az ezoterikus szemlélet úgy tartja, hogy ilyenkor egy olyan elhunyt ember lelke költözik bele egy állat testébe, amely még nem tudott újjászületni emberként.

- Gyakran előfordul, hogy a lélek egy állat testét használja arra, hogy tudassa a hozzátartozókkal: még itt vagyok! Nem véletlen, hogy a barátságos szellem nevét adták ennek a cicának, hiszen nyilván szóba került már Casper előző élete a környezetében - mondta a jósnő, aki úgy véli, Casper bizonyára egy olyan férfiként élhetett korábban, aki a környéken lakott, és hajógyári munkahelyére az említett busszal járt dolgozni nap, mint nap.

Nem biztos, hogy az egykori családtagokhoz szegődik egy ilyen állat, hanem inkább keres egy megfelelő gazdát ahhoz, hogy az általa vágyott életet élhesse. Addig „használja" a lélek az állati testet, ameddig készen nem áll a továbblépésre, újjászületésre, emberkén
t - vélekedik Gazsi Gizella, hozzátéve: a cica tragikus halála is ezért következhetett be.

Casper cserbenhagyásos gázolás áldozata lett. Az értesítést Susan Finden, a macska 55 éves gazdája helyezte ki nemrég néhai kedvence megszokott buszmegállójába.

A hír hallatán a macskát ingyen fuvarozó helyi busztársaság is megrendült, és jelezte, hogy az egyik járaton továbbra is használni fogja a kandúr fényképét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.