Nem az első eset

Betörtek, főztek, ettek, ittak, pornót néztek, elszaladtak

Betörtek, főztek, ettek, ittak, pornót néztek, elszaladtak - ennyiben összegezhető az a bűnügyi jegyzőkönyv, amelyet az ausztráliai Alice Springs városában vett fel a rendőrség egy betörés okán.

2011.01.22 09:32MTI

A tettesek egy családi házba hatoltak be. Otthon érezhették magukat, mert rögvest rántottát sütöttek 12 tojásból. Az előétel után sült csirke és paradicsommártás volt a menü, melyet habzó borral öblítettek le. (Az ital drága lehetett, mert a háziak esküvői ajándéknak szánták.)

Miután jóllaktak, a betörők leültek pornófilmeket nézni a család számítógépén.

Szórakozásukat
a háziak zavarták meg. Megérkezésük startpisztolyként hatott a betörőkre, akik versenyt futottak egymással a házból.

A betörés annyira feldühítette a háziakat, hogy úgy döntöttek, elköltöznek a városból, ahol az utóbbi hetekben megszaporodtak a bűnesetek, feltehetően a helyi szeszesital-korlátozás okán, akik ugyanis nem jutnak italhoz, lopnak - írta a Metro című brit lap.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.