Zsófival párbajozna a villa bikája

Videóval! Alekosz letámadta Évát - Megkapja a zöld kendőt?

Ha az ember elég ideig van bezárva, a megszokott rendszerességű eseményeket újak váltják fel. A villalakók élete például a "kiválasztás - kihívás - párbaj" hármas mentén forog.

2011.01.19 15:29ma.hu

Szombaton zajlott le a ValóVilág 4 harmadik párbaja, melynek nem túlzottan meglepő eredményeképp Ildikó elköszönt a játéktól, Éva pedig ismét visszaköltözhetett a luxusbörtönbe.

A lakótársak közt van, aki örült a fejleményeknek, mások szívesebben szabadultak volna meg végleg a Törtető lánytól, de nincs sok idejük ezen morfondírozni, hisz hamarosan újabb kiválasztás következik.

A párbaj tehát már a múlté, most mindenki az esélyeket latolgatja, ki kire teszi majd a jelet a kiválasztáson, kire kerül a zöld kendő. A rögtönzött közvélemény-kutatás alapján úgy tűnik, a villalakók leginkább Alekosszal nincsenek kibékülve, bár arra csak következtetni lehetne, hogy kinél mi verte ki a biztosítékot.

Alekosz már a beköltözésétől kezdve igyekezett minél több nőnemű versenyzőt megkörnyékezni, legkitartóbban azonban Évát üldözi szerelmével, aki egy bizonyos határig még tolerálja az Okostojás közeledési kísérleteit, de egyre kevésbé tetszik neki is a férfi rámenős viselkedése.

Fotó: RTL Klub


A többieknél is minden bizonnyal közrejátszik az ellenszenvben ez a nyomulás, de mivel Éva sem tartozik a kedvencek közé, elképzelhető, hogy már a klikkesedés hatása érződik. Mivel a következő kiválasztáson Éva védettséget élvez, adja magát a helyzet, hogy a hozzá legközelebb álló embert próbálják meg kigolyózni.

Ám Alekosz mással is kihúzta a gyufát. A villa bikája Zsófival elegyedett beszélgetésbe, ami után a lány egész napos jókedve elillant, Alekosz bevallása szerint a róla alkotott vélemény akasztotta ki ennyire. A fiatalembert viszont az sem tudta megingatni hatalmas önbizalmában, amikor Olivérrel négyszemközt maradva megtudta, a villalakók többsége várhatóan őrá teszi a kiválasztójelet. Mindössze annyit reagált, hogy ha Zsófi is ellene szavaz, akkor együtt fognak párbajra menni.

A további szavazatok Gigitől, Lacitól és Bécitől várhatók, de Éva döntése is kiszámíthatatlanná vált, miután Alekosz egy játék során szó szerint rávetette magát.

A lakóknak párosával kellett eljátszaniuk, szerintük mi történhetett Gigi és Jerzy közt, amikor a fiú a szabályokat megszegve letakarta a kamerát. Alekosz azonban nem a megbeszélt jelenetet adta elő, hanem letámadta Évát, amin a lány teljesen kiborult és azon kesergett, hogy vajon a kinti kedvese hogyan éli meg mindezt.

Alekosz hazugsággal csajozik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.