Évek óta ábrándozik titokban

Videóval: VV-Leo élő adásban hívta randira Claudiát!

Az újévi fogadalmak nem tartoznak VV-Leo erősségei közé, de van egy titkos álma, ami eddig nem teljesült: szeretné elhívni egy randira Claudiát.

2011.01.18 15:29ma.hu / TV2

Én vagyok az az ember, aki soha nem fogad meg semmit, de azt megtartja” - vallotta be az első ValóVilág sztárja, az azóta műsorvezetőként dolgozó Leo, amikor az újévi fogadalmakról faggatta őt Liptai Claudia a Mokka című reggeli műsorban.

Ennek legfőbb oka az, hogy nem iszik, nem dohányzik, fogyókúráról pedig szó sem lehet, mert nemhogy nem hízós alkat, inkább azzal van gondja, hogy hogyan szedhetne magára pár pluszkilót.

A fiatalembernek viszont a sovány alkata ellenére a nőkkel valahogy nincs szerencséje, rendszeresen hallani-olvasni híreket az újabb hódításairól, amelyek már azelőtt véget érnek, mielőtt valóban kiteljesednének.

Épp ezért Claudia kissé meg akarta piszkálni Leót, és megkérdezte: azt nem fogadta-e meg, hogy lesz egy normális párkapcsolata?

Fotó: mindenkilapja.hu

Feltehetően Claudia nem arra a válaszra számított, amit kapott, mert láthatóan a füle tövéig elpirult: Leo beismerte, évek óta tervezi, hogy elhívná őt egy kávéra, csak nincs meg hozzá a kellő bátorsága.

A vörös démon zavartan csak annyit fűzött hozzá: „Meg nincs meg a telefonszámom se...” Titkos rajongója azonban nem jött zavarba, azon nyomban megszületett a kissé megkésett újévi fogadalom: „Megszerzem!

Erre egyelőre nem került sor, de Claudia végső, kétségbeesett kísérlete is kudarcba fulladt, amellyel az idén házasságra vágyó Baby Gabit szerette volna rábeszélni a szingli Leóra.

A statisztika tehát egyelőre itt is hozta a papírformát: az újévi fogadalmak nagy része már januárban köddé válik...

Liptai Claudia újra kés alá fekszik - látványos lesz a változás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.