A karácsony sem hozott szeretetet

Liptai Claudia nem békül az apjával

Soha nem volt felhőtlen a kapcsolat apa és lánya közt, de amióta Claudia felnőtté vált, végképp eltávolodott apjától. Az idős férfi békülne, mert már csak lánya maradt neki.

2010.12.28 07:29ma.hu / Napi Ász

Veszekedésekkel tarkított gyermekkor jellemezte Liptai Claudia életét egészen a tinikor végéig, amikor is édesanyja húsz év házasság után végül elhagyta férjét, a későbbi tévésztár pedig egy évre rá intett búcsút az apjának.

Tavaly nyáron drámai vallomásában alkoholról, verésekről és késes fenyegetésről is szó esett, utóbbit az édesapa később cáfolta, de azt elismerte, hogy bár szerinte nem lehet hányattatottnak nevezni Claudia gyermekéveit, valóban elcsattant időnként pár pofon.

Fotók: tv2

A tv2 vörös démona mindig is az anyjához húzott jobban, de amikor nyáron az asszony meghalt, Istvánban feléledt a remény, talán közelebb kerülnek egymáshoz lányával. Abban bízott, hogy mivel már csak ketten maradtak egymásnak, Claudia az egyetlen gyereke és Panka az egyetlen unokája, talán megesik a lánya szíve rajta.

Claudia az anyja halála óta havonta több tízezer forinttal támogatta apját, fizette a számláit, ám hiába volt minden megbánás, személyes kapcsolatra továbbra sem volt hajlandó a férfival.

István legutóbb Mindenszentekkor panaszolta el, hogy akkor sem sikerült találkoznia Claudiával, és telefonon sem gyakran beszélnek, de akkor még reménykedett, hogy a karácsony, a szeretet ünnepe enyhülést hoz kettejük kapcsolatába. Ám az ünnepek elteltek és Claudia nemcsak nem látogatta meg apját, a Napi Ász tudomása szerint még telefonon sem hívta a férfit.

A Pankának szánt ajándékom még mindig itt van a lakásomon, és nem tudom, hogy lesz-e alkalmam átadni neki” - panaszolta a nagypapa, aki teljesen magányosan töltötte az ünnepeket.

A rossz viszony anyagilag is megviseli, mert Claudia az utóbbi időben már pénzt sem küldött a szerény nyugdíjból élő férfinak, aki a rezsit így nem tudja rendesen fizetni. Már csak annyi öröme maradt a büszke, de elkeseredett apának, hogy időről időre megnézi a tévében lánya sikereit - de a reménytelenségen ez nem változtat. Pedig könnyen lehet, hogy ez lehetett volna az utolsó karácsonyuk: István cukorbetegséggel küzd és már kétszer műtötték érszűkülettel.

Ő maga nem bízik abban, hogy sok ideje van még hátra...

Szegedi szállodában balhézott Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.