Megőrült a műsorvezető is?

Tvrtko: "Geronazzo Mária jó lenne riasztónak a lakásomba"

Nehéz eldönteni, kik élvezik jobban az Ezek megőrültek! műsort: a nézők, akik jókat kacarásznak a celebeken, vagy maguk a résztvevők, akik össze-vissza törik magukat?

2011.01.06 14:29ma.hu / TV2, fotó: tv2

Én életemben ennyit nem röhögtem” - vallotta be Baby Gabi a tv2 Mokka című műsorában, amikor a Lila Bálnák anyjaként az Ezek megőrültek! forgatásáról árult el kulisszatitkokat. Barátai már az eddigi 3 rész alapján is azt mondták, hogy minden eddigi fordulónál jobb volt a Lila Bálnák és a Pöttyös Fókák összecsapása.

Előbbit a főként humoristaként ismert Szőke András, a Rokker Zsoltiként elhíresült Erdei Sanyi, valamint Baby Gabi alkotta, utóbbi csapatát a nagyszájú Maria Geronazzo, és az Animal Cannibals-os fiúk, Ricsipí és Qka MC képviselték.

Baby Gabi a műsor előtt csak annyit tudott, hogy erősen megoszlanak a vélemények, az egyik csoport szerint szörnyű, hogy egy műsor csak arról szól, hogy a celebek hülyét csinálnak magukból, a másik tábor viszont ki nem hagyna egyetlen részt sem esténként, annyira szórakoztatónak tartja. Gabi végül úgy döntött, hogy ő is elvállalja, hogy kinevetteti magát, közben pedig ő maga is hatalmasakat szórakozott a felvételek alatt.

A Lila Bálnák tagjai: Rokker Zsolti, Baby Gabi és Szőke András (Fotó: tv2)


Ami az ellenfél csapatában játszó Geronazzo Máriát illeti, őt az énekesnő csak Marika néninek szólítja, és az is kiderült, hogy tulajdonképp egész jól el lehet vele beszélgetni, mire Vujity Tvrtko némi malíciával közbeszúrta, hogy „ekkora szájjal…”.

De amikor műsorvezető-társa, Demcsák Zsuzsa meggyanúsította, hogy csak azért mond ilyeneket, mert titkon vonzódik hozzá, Tvrtko sietett leszögezni, hogy leginkább beszerelné a saját házába riasztónak, a betörők garantáltan letennének szándékukról!

Gabit a felvételek során egyébként a töméntelen mennyiségű vazelin lepte meg leginkább, ugyanakkor megerősítette azt, hogy amikor jobbra-balra dől mindenki a nevetéstől, az tényleg belülről jön, nem lehet megjátszani.

A forgatások csúcspontját a korábbi játékokból már megismert Fekete Pákó jelentette, aki Tvrtko szerint ugyan tökéletes párja lenne Máriának, de sportbíróként meggyűlt a baja a pontok összeszámolásával, amikor meg nagy ritkán sikerült eltalálnia, olyankor nem lehetett megérteni, mit mond - egyszóval az őrület ma este is folytatódik, a celebek még mindig tudják fokozni az őrültséget!

Homlokon vágta a szájpecek Geronazzo Máriát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.