Leállt a forgatás, de védelmet nem kap

Retteg Ewan McGregor: halálosan megfenyegették

"Megforgatom a kést, ahogy a szemedbe nézek" - ez állt azon a kis papírcetlin, amit a The Impossible in Phang-na című film forgatásán talált Ewan McGregor.

2010.12.23 18:29ma.hu, fotó: Contact Music

Azonnal leállították Ewan McGregor új filmjének forgatását, amikor megtalálták a fenyegető üzenetet, a színészt sokkolta a néhány sornyi szöveg.

A Thaiföldön forgatott mozi a 2004-es cunami eseményeit dolgozza fel, ekkor kapta a hollywoodi szívtipró a különös üzenetet az egyik statisztától.

Fotó: Ashtonringg

A vers, amely a színész haláláról szól, többek közt az alábbi sort tartalmazza: „Megforgatom a kést, ahogy a szemedbe nézek.

A Santa Films helyi stábtagjai elmondták, nem hívhatták a thaiföldi rendőrséget, mert a férfi csak verseket írt, és ezt nem értették volna meg. Inkább nem vállalták a konfrontációt.

A háttérszínész egy hét szabadságot kért, azzal a kikötéssel, hogy hívják őt, amikor szükség van rá, de végül nem hívták: a film készítői úgy döntöttek, hogy a különös, vadnak tűnő tekintetű férfi túl nagy veszélyt jelent.

A forgatást ideiglenesen leállították.

Ewan McGregor szívesen csókolózik fiúkkal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.