Egy álom döbbentette rá: így nem mehet tovább!

Ewan McGregor csak egy lépésre volt a haláltól!

Ewan McGregor az alkohol és drogok rabságában volt hosszú évekig, ám nem törődött egészségével...egészen mostanáig! Az Angyalok és démonok sztárja most vallott arról, hogyan került ki a halál karmai közül...

2009.06.16 19:30ma.hu

Ewan McGregor nehezen éli meg a sikert…ezért többször folyamodott alkoholhoz és különböző drogokhoz…

A jelenleg már háromgyermekes családapa nemrégiben tett súlyos vallomást arról a pár évről, amit a drogok fogságában töltött. A hírnevet tehát nem könnyű feldolgozni, ezért McGregor is az alkoholhoz és a drogokhoz nyúlt. -írja a contactmusic.com.

- „Rengeteget ittam, és szinte minden este kokaint szívtam. Képtelen voltam mértéket tartani, mindig addig szívtam és vedeltem, míg teljesen ki nem ütöttem magam. Csoda, hogy bele nem haltam”
– vallotta be a filmsztár.

A 37 éves sztár korábban azt nyilatkozta, hogy az orvosok több anyajegyet is eltávolítottak testéről, miután részt vett egy rutinellenőrzésen.

- „Elmentem egy specialistához, aki úgy gondolta, a legjobb lesz leszedni ezeket az anyajegyeket. Később kiderült, hogy helyesen döntött” – nyilatkozta McGregor, aki szerint a műtét nem volt nagy dolog, sőt a színész még viccelődött is betegségével:

- „Nagy buli volt bőrrákosnak lenni. De tényleg, nagyon élveztem…”

A
sztár bevallotta: mindig is tudatában volt, hogy olyan világos bőrrel, mint az övé, nagy kockázat sokat tartózkodni a napon, ezért döntött úgy, hogy orvoshoz fordul. A brit dermatológiai társaság egyik szakembere szerint McGregor helyesen járt el, amikor ellenőriztette anyajegyeit.

Ewan McGregor legújabb filmje a Deception különben egy erotikus thriller, amiben a színész egy könyvelőt alakít, aki egy szép nap egy nő eltűnése és egy többmillió dolláros rablás elkövetésének fő gyanúsítottjává válik.

Olvassa el, kivel volt forró szexjelenete Ewan-nek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.