Kórházban a díva párja, mert eltévesztette...

Bizarr: Gábor Zsazsa férje összekeverte a szemcseppet a műkörömragasztóval

Kórházba került Gábor Zsazsa férje, mert szemcsepp helyett véletlenül felesége műkörömragasztójából cseppentett a szemébe.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2010.12.22 12:29MTI - Fotó: viply.de - examiner.com
Itt éppen szépészeti beavatkozáson esik át - az talán kicsit jobb volt - Fotó: viply.de

A 66 éves Frederic von Anhalt herceg reggeli készülődés közben követte el a hibát kedden - közölte a házaspár szóvivője, hozzátéve hogy von Anhalt a sötétben tapogatózva nyúlt mellé.

A szemébe került ragasztóanyag miatt nem tudta kinyitni szemhéját, ezért végül be kellett mennie egy Los Angeles-i kórházba - értesült a hírességeket figyelő TMZ.com internetes portál.

A 93 éves, régóta betegeskedő Gábor Zsazsa férje mindazonáltal jó állapotban van, már el is engedték. Jobb szemén azonban két hétig kötést kell viselnie.

Hetek óta karácsonyozik Gábor Zsazsa

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.