Ennyire érdekházasság volt?

Képek - Botrány! Még meg sem halt, Gábor Zsazsa értékeit árulja a férje

Annak idején nem hatalmas szerelemből házasodott össze Gábor Zsazsa és a férje, Frederick Von Anhalt, aki most alapos tanúbizonyságot tett érzéketlenségéről.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2010.08.25 14:29ma.hu

Megdöbbentő dologra ragadtatta magát Frederick Von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa férje, aki a címét is pénzért vásárolta.

A súlyos állapotban levő, magyar származású színésznőnek talán csak napjai vannak hátra, a herceg azonban még azt sem akarta megvárni, hogy a nejét eltemessék - máris áruba bocsátotta az értékeit!

Fotó: hellomagazine

Von Anhalt még csak véka alá sem rejti, hogy árulja felesége ingóságait és ingatlanjait. Röviden leszögezte, hogy mindent szeretne elintézni, mire meghal a párja. Hirdetéseket adott fel a házak ügyében.

Azt a Bel Air-i, közel 7 milliárd forint értékű villát, melyben jelenleg laknak, ugyanúgy eladja, mint ahogyan megválik a hasonlóan borsos árú, Mexikóban található farmjuktól is.

Nem kíméli a még életben levő Zsazsa ruháit és antikvitásait sem. Kacatnak nevezi őket, és szeretné mielőbb a házon kívül tudni ezeket.

Nem titkolja, hogy ha már mindentől megszabadult, vissza szeretne költözni Németországba, ahol vesz majd egy apartmant Münchenben, és akkor, ahogyan fogalmazott: végre szabad lesz...

Lehetséges, hogy ezt a házasságot - annak ellenére, hogy a pár háza tájáról sosem lehetett botrányokról, vitákról hallani - valóban csak az érdekek tartották össze?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.