A herceg nem indul a kormányzó-jelöltségért

Gábor Zsazsa nyolcadik férje visszalépett

Frédéric von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa nyolcadik férje visszalépett kaliforniai kormányzójelöltségétől felesége egészségi állapota miatt.

Képekben a gyönyörű színésznő, Gábor Zsazsa fiatalon képgaléria

2010.08.03 14:30MTI

A Los Angeles-i társasági élet megkerülhetetlen figurájaként ismert német származású herceg februárban jelentette be, hogy független jelöltként indul a kaliforniai választásokon.

Programjához tartozott a marihuána és a prostitúció legalizálása és megadóztatása, valamint a kubai szivar importtilalmának feloldása.

Gábor Zsazsa sajtóügynökének közlése szerint a 60-as évei közepén járó herceg azért lépett vissza, mert ápolni szeretné 93 éves feleségét, akit múlt hónapban kórházba kellett szállítani és meg kellett műteni csípőtörés miatt.

A visszalépés után a német herceg Jerry Brown demokrata párti jelöltet támogatja.

A Hans Robert Lichtenberg néven egy rendőr fiaként Düsseldorf közelében született Frédéric von Anhalt 1980-ban pénzért örökbe fogadtatta magát az elszegényedett özvegy, Mária Auguszta anhalti hercegnővel (1898–1983), az utolsó német uralkodó, II. Vilmos német császár (1859–1941) hatodik fiának egykori feleségével.

A hercegi család többi tagja ugyanakkor sosem ismerte el valódi családtagnak.

Gábor Zsazsa válságos állapotban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.