Árnyéka önmagának a veterán színésznő

Szomorú fotók - Tolószékkel közlekedik az egykor tündöklő Gábor Zsazsa

A jelek szerint romlott az egykori gyönyörű szőke színésznő állapota - Már csak árnyéka önmagának Gábor Zsazsa. A szép kort megért sztárt nála fiatalabb férje ápolja, Zsazsa tolószékbe kényszerült.

Képekben a gyönyörű színésznő, Gábor Zsazsa fiatalon képgaléria

2010.01.29 15:30ma.hu - Fotó: Splash

Nem sok fotó látott napvilágot manapság a már kilencvenharmadik életévét taposó színésznőről - úgy tűnik, nem véletlenül.

Gábor Zsazsa, aki nála 28 évvel ifjabb férjével, Frederic Von Anhalt herceggel él együtt, immár kerekesszékben ülve jut csak el egyik helyről a másikra.

A veterán sztárról minap készült ritka fénykép legalábbis arról tanúskodik, hogy Zsazsa igencsak legyengült.

Tolószékben, meleg piros sállal betekerve és egy hasonló színű baseball-sapkával a fején kapták lencsevégre, hozzá fekete szerelést és edzőcipőt viselt.

Mitagadás, még így is meglehetősen sportos összhatást keltett.

Gábor Zsazsát éppen egy Los Angeles-i egészségügyi központból kijövet fotózták le.

A színésznőt két éve szinte sosem látni a nyilvánosság előtt.

Párja odaadóan ápolja otthon, Beverly Hills-i házukban a sztárt - ő egyébként a magyar származású Zsazsa kilencedik férje.

Ez a frigy azonban tartósnak bizonyult, hiszen Frederic-kel már huszonnégy éve alkotnak egy párt.

A 65 éves Von Anhalt herceg nemrég tette meg bejelentését, kormányzó szeretne lenni, így indulni fog a választásokon Kaliforniában.

Politikai szerepre készül Gábor Zsazsa férje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.