Szörnyen érzi magát az egykori hollywoodi híresség

Férje szerint Gábor Zsazsa nagyon rossz állapotban van!

Felesége, Gábor Zsazsa életéért aggódik Frederic von Anhalt; a férj szerint a magyar származású egykori hollywoodi híresség nagyon rossz egészségi állapotban van.

Csodás képekben az egykor gyönyörű Gábor Zsazsa! képgaléria

2009.06.19 07:28MTI

- "Magas lázzal és szörnyű fejfájással küzd. Az ő korában már végzetes lenne egy tüdőgyulladás" - mondta a Bunte német társasági magazinnak a 65 éves férj.

Arra a kérdésre, hogy a legrosszabbal kell-e már számolnia, a herceg azt válaszolta: az orvosok felkészítették arra, hogy Gábor Zsazsa talán nem gyógyul fel. Nagy küzdő és szívós.

- "De már régóta nincs kedve élni. Lassacskán az összes barátnője eltávozott már" - mondta von Anhalt. A házaspár megbeszélte, hogy halál esetén mi a teendő.

"Zsazsa azt szeretné, hogy ha előbb hal meg nálam, vigyem magammal a hamvait Németországba. A halála után ugyanis visszaköltözöm Kölnbe vagy Düsseldorfba" - mondta a férj.

Egykor és ma....

A pár 1986-ban házasodott össze, a halál kérdését azonban a korkülönbség ellenére sem veszik túl komolyan.

- "Nemrégiben megkérdeztem, hogy milyen kort véssenek a sírkövére. Ő nevetett, és azt mondta, hogy százötvenet, mert azzal mindenkit felbosszantana" - mondta von Anhalt.

Gábor Zsazsa titokban tartja, hogy pontosan mikor született, a források 1917 és 1919 közötti időpontokat emlegetnek, csak a február 6. tűnik biztosnak.

A Budapesten született híresség édesanyja 102 évesen hunyt el.

Tudja meg Őn is, hogyan úszott el Gábor Zsazsa vagyona!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.