Gyomorbántalmai miatt 10 kilót fogyott!

Oláh Ibolya: Nem tudják diagnosztizálni a betegségemet...

Addig jó, míg az ember csak látogatóba jön a fegyházba - véli Oláh Ibolya, aki a minap a fiatalkorúak tököli börtönében adott koncertet. A Megasztár döntőse mindenkit megnyugtat, hogy lelkileg jól van, igaz, valóban beteg...

2009.06.18 14:30ma.hu

Oláh Ibolya hangulatembernek tartja magát. Most viszont rendben van a lelke - árulta el az énekesnő, aki nemrég a fiatalkorúak tököli börtönében adott koncertet. Még sosem járt fegyházban, remélte, talán jó példa lehet a fiataloknak. Nem árt nekik a biztatás: menni fognak a dolgaik a kinti világban is - mondta Ibolya.

Elárulta, ahogy végignézett a sorok közt, rájött, hogy ezt a közeget ismeri, látott ismerős arcokat is, akadt, aki annak idején bent volt a tiszadobi nevelőintézetben.

Ők nem rossz gyerekek, csak valahogy megcsúsztak - fogalmazott a sztár. Ibolya a raboknak elmondta: ne higgyenek el róla mindent, amit a lapok írnak: nem kapott ugyanis idegösszeomlást és gyomorrákja sincs.

A válság miatt sokan rosszkedvűek, nehéz ilyenkor optimistának lenni - folytatta Ibolya, aki hozzátette: kicsit valóban betegeskedik, lefogyott tíz kilót, gyomorbántalmai miatt. Betegségét nem tudják pontosan diagnosztizálni. Valószínűleg az idegei okozták a helyzetet. Csak könnyű ételeket ehet, igaz, a cigiről se ártana leszoknia. Reméli, elmúlik a betegsége - adta hírül a Terefere.

Sok éve már, hogy a Megasztárban megmutatta tehetségét Oláh Ibolya, s a versenyt követően csakhamar megjelent első lemeze, majd pedig számos ajánlattal halmozták el.

Ő azonban sosem volt igazán alkalmazkodó előadó - olykor a haknik ellen is lázadt. Így aztán volt egy időszak, amikor kevesebb felkérést kapott.

Ibolya csakhamar elszegődött a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz. Az Aida című musical-ben hatalmasat alakított, a darabot mindenhol nagy sikerrel játszották.

Ibolyát kedvelték a színháznál, és az intézmény által biztosított szolgálati lakásban élhetett. Csakhogy amikor az Aidát Németországban is be szerették volna mutatni - tekintettel a nagy sikerre -, Ibolya bajba került.

Ő ugyanis nem tudott németül, és a szöveg tanulás nem ment neki. Az énekesnőt megviselték a történtek.

Miután már nem szerepelt a színházban, lakását is el kellett hagynia. Ibolya visszaköltözött Tiszadobra, ahol várta a nevelőanyja, Anyácska.

A stressz miatt a sztár egyre csak fogyott. Hatvannyolcról ötvennyolc kilóra, bántotta az is, hogy kevesebb a felkérése.

Az Esti Frizbiben nemrég elmondta: épp csak annyit keres, hogy el tudja tartani magát, de nem szeretne házalni munkáért. Inkább jól megválogatja, hogy mire költsön.

A Megasztár alatt Oláh Ibolya a - hozzá hasonlóan - tiszadobi intézet egyik lakójával, Pistivel élt szerelemben. Kapcsolatuk azonban egy idő után megromlott.

Tudja meg: mennyit ér Oláh Ibolya?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.