A megasztáros: Nem házalok munkáért!

Nincs hol lakni és pénze sincs: Oláh Ibolya padlóra került!

A Megasztárból ismert Oláh Ibolya eddig sikeres színésznőként dolgozott és boldog párkapcsolatban élt, ám most minden megváltozott és az élete elég rosszra fordult. Mostanra azonban már alig hívják valahová, szinte eltűnt, ráadásul ki is lakoltatták.

2009.03.16 09:40ma.hu

Oláh Ibolya nagy tehetségéről vált ismertté, és a verseny után szinte elhalmozták felkérésekkel, de ő nem igazán volt alkalmazkodó előadó, gyakran lázadozott a haknik ellen. 

Ennek eredményeképp egyre ritkábban csörrent meg a telefonja, kevesebb koncertet adhatott. Miután szakított vőlegényével, Pistivel, Ibolya Székesfehérvárra, a Vörösmarty Színházhoz szegődött. Fehérváron szerették a lányt, még szolgálati lakást is biztosítottak számára, hogy legyen hol laknia. – írja a Kiskegyed. 

Ibolyának most az a legnagyobb problémája, hogy anyagilag teljesen padlóra került! Mivel felkérései száma erősen lecsökkent, legfőbb bevételi forrása a Vörösmarty Színházban játszott Aida musicalban való szereplése volt. Ám amikor az Aidát a producer Németországba szerette volna küldeni Ibolyának nem ment a szöveg megtanulás német nyelven, ezért elküldték a produkcióból. 

Ibolyát egy napon nagyon rossz hír várta: felszólították, hogy záros határidőn belül hagyja el szolgálati lakását, melyet a színház biztosított számára. Ibolya tehát kiköltözött, Anyácskához, Tiszadobra. és anyagi helyzete egyre bizonytalanabbá vált. 

Hajdú Péternek, az Esti Frizbi című műsorban panaszkodott rossz sora miatt az énekesnő.
 
- „ A stressz miatt 68-ról 58 kilóra fogytam. Hiányzik a pörgés: foghíjas a naptáram, fakul a fény, ami körbevett. Idén mindössze egy-két fellépésem volt, abból élek. Éppen csak annyit keresek, hogy fenn tudjam tartani magam. De nem házalok munkáért, inkább meggondolom, mire költök!” – jelentette ki a kamerák kereszttüzében Ibolya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.