Nincs pénz a filmcsillag ápolására?

Képek: Milliós örökségért gyógyíthatják Gábor Zsazsát

Milliókat ér az a díszegyenruha, amit Gábor Zsazsa férje közel a feléért is odaadna valakinek, ha abból a pénzből megfelelő ellátást tud biztosítani a gyengélkedő színésznőnek.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2010.10.11 16:29ma.hu

Gábor Zsazsáról valaha filmszerepei és persze férjei kapcsán lehetett sokat olvasni, manapság viszont szinte minden napra jut valami újabb hír az egyre romló állapotáról. A 93 éves egykori dívát ugyanis még nyáron kórházba szállították csípőcsont-töréssel, azóta pedig hol hazaengedik, hol újra kórházba kerül, de állapota egyre kilátástalanabb.

Férje, Fréderic von Anhalt herceg azonban nem adja fel egykönnyen, mindent megtesz, hogy a feltehetően végnapjait élő feleségének a legjobb orvosi ellátást biztosítsa, és ezért még attól sem riad vissza, hogy eladja azt az egyenruhát, amit több mint 30 éve kitüntetett becsben tartott.

1978-ban az életem kockáztattam, amikor az NDK-ba mentem ebben az egyenruhában. A kommunisták gyűlöltek engem.” A herceg azt is elárulta, hogy valóban nagyon fontos számára ez az egyenruha, de a feleségét sokkal jobban szereti.

Az uniformis értéke mintegy 250 ezer dollárt tesz ki, rajta egy 17. századi lánccal, amiért önmagában 80 ezer dollárt lehetne kérni, de Fréderic von Anhalt csak 160 ezer dollárt kér érte. Állítása szerint még ez is bőven fedezi felesége kórházi számláit, amelyek a júliusi törés óta mintegy 100 ezer dollárra kúsztak fel.

Gábor Zsazsa állapota közben a hírek szerint átmenetileg javulni látszik. Bár néhány hete még kifejezetten reménytelennek látszott a gyógyulása, most férje arról számolt be, már eltávolították az etetéséhez használt csövet, így normális ételeket is meg tud enni, ezen kívül rendszeresen fognak kijárni a friss levegőre. „Visszakapta a szabadságát, és ez csodálatos dolog. Nagyon fel vagyok dobva!” - örvendezett von Anhalt herceg.

Halálára készül Gábor Zsazsa

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.