Augusztusban már az utolsó kenetet is felvette

Képek: "Óriási vérrögök" - sürgősen kórházba vitték Gábor Zsazsát

Gábor Zsazsát pénteken sürgősen ismét kórházba kellett szállítani a lábában keletkezett "hatalmas vérrögök" miatt - közölte a szóvivője.

Képekben a gyönyörű színésznő, Gábor Zsazsa fiatalon képgaléria

2010.11.13 12:00MTI

Gábor Zsazsa színésznőt pénteken sürgősen ismét kórházba kellett szállítani a lábában keletkezett "hatalmas vérrögök" miatt - közölte a szóvivője.

"Reggel fájdalomra panaszkodott, és arra, hogy fáj a combja" - mondta John Blanchette.

További képek - Férje, Frederic von Anhalt tolja kerekesszékben a sztárt - Fotó: Hello

Az orvosok otthonában megvizsgálták a 93 éves, magyar származású színésznőt, és felfedeztek több nagy vérrögöt a lábában.

Attól tartva, hogy ezek eljutnak a szívéig, dél körül beszállíttatták a Los Angeles-i Ronald Reagan-klinikára. A szóvivő a páciens állapotáról nem árult el többet.

Gábor Zsazsát az idén többször kórházban kellett ápolni.

Az egykori filmcsillag felső testéből a nyáron már el kellett távolítani vérrögöket, július közepén pedig eltörte a csípőjét, és két nappal később csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta.

Augusztusban már az utolsó kenetet is felvette.

Gábor Zsazsa halála után konzerváltatja testét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.