Lázárka nem csak anyától kap ajándékot

Falaz a volt szeretője Kovács Lázárnak

Nem szeretné Andrea, ha kisfiának csalódnia kellene - a fiatal anyuka, aki legutóbb a bíróságon találkozott Kovács Lázárral, falaz a sztárszakácsnak.

2010.12.17 15:29ma.hu - Fotó: Story tv - kovacslazar.hu

Édesapja helyett is ő vesz ajándékot a kisfiának - árulta el Andrea, aki nem szeretné, hogy Lázárka ismét csalódjon, így beszerzi a meglepetést a gyermek névnapjára. A kisfiú imádja Süsüt, a sárkányt, ezért egy plüss-sárkányt kap.

Lázárka kétévesen is sok mindent megért, szeretné a csalódásoktól megóvni őt. Egyedül neveli a fiát, de igyekszik neki mindent megadni - mondta el Andrea, aki elárulta azt is: a gyermek nemsokára bölcsődés lesz. Szeretné, ha közösségbe menne, de már első alkalommal volt némi gond: Lázárka egy kisfiút be akart rakni a kukába - mesélte a Napi Ásznak nevetve az anyuka.

Lázárka - Fotó: Tabu tv

Kovács Lázár egykori szeretője úgy érzi, ő egyedül is próbálja a legjobb körülményeket megadni fiának, ami olykor nem könnyű.

Nemrég nyilvánosságra hozta, hogy a kisfia nagy valószínűséggel tejérzékeny, ezért az ellátása némi nehézségekbe ütközik majd, hiszen szója- és rizstejre, valamint tejérzékenyek számára ia megfelelő ételekre lesz szüksége, és ezek a termékek jóval drágábbak.

Az apasági per, melyet Andrea Kovács Lázár ellen indított, azt a célt szolgálja, hogy kiderüljön, valóban a sztárséf-e az édesapja Lázárkának, és hogy az anya méltányos gyermektartást kapjon.

Az ügy első tárgyalása december elején volt, a következő azonban csak márciusban lesz, addigra minden bizonnyal elkészül a hivatalos DNS-vizsgálat eredménye is.

Kovács Lázár csak ennek ismeretében szeretne válaszolni a kisfiúval kapcsolatos kérdésekre, például, hogy el tud-e képzelni a jövőben vele egy közös karácsonyt.

Lázár exével bulizott együtt Kiszel Tünde

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.