Biztosra vette a sztárséf, hogy alkalmazzák

Kiesett - Kovács Lázár nem elég feddhetetlen múltú Angelináéknak

Meg volt róla győződve a sztárszakács, hogy a hollywod-i páros igényt tart majd főztjére magyarországi tartózkodása alatt - Brad Pitt és Angelina Jolie azonban nem jelzett neki vissza.

2010.10.01 08:29ma.hu

Hetekig hazánkban forgat Angelina Jolie, aki családjával erre az időre Magyarországra költözött. Kovács Lázár biztosra vette, hogy a sztárpár szeretné majd igénybe venni szolgáltatásait, de úgy tűnik, elbukta a lehetőséget.

Fábry Sándor műsorában vallott arról: már Jolie-éknál van a szakmai önéletrajza, de nem jeleztek vissza, pedig a forgatások már elkezdődtek. Írt nekik egy levelet is, melyben felajánlotta, hogy a közelgő hálaadás ünnepére beszerzi neki a hazánkban fellelhető legnagyobb pulykát.

A Jolie-Pitt család körül tevékenykedő stáb egyik tagja azonban a Napi Ásznak elárulta, nem sok esélyt lát arra, hogy az apasági botrányba keveredett séf főzzön Angelináéknak. A sztárpár menedzsmentjének fontos, hogy feddhetetlen múltú személyzetet szerződtessenek melléjük.

Ami Lázárt illeti, az utóbbi hetek címlapjai nem túl jó ajánlólevelek. A diszkréció is elvárás, de Kovács Lázár már elmondta az RTL Klubban is, hogy az állást megpályázta - adta hírül a Napi Ász.

Még több hazai fotó a sztárokról - Angelina két lányával Budapesten vásárol - Fotó: Splash

Angelina Jolie, Brad Pitt és hat gyermekük előreláthatólag három hónapig tartózkodik majd hazánkban.

A sztárpár sokáig kereste a megfelelő helyet az ittlakáshoz, még Oszter Sándor diósjenői villáját is megnézették megbízottjukkal, de végül nem azt a vadászkastélyt választották.

A hollywood-i párnak ugyanis minimum 10 szobás ingatlanra volt szüksége népes családjuk ellátására, és olyan portára, ahová nehezen lehet belátni.

Lapinformációk szerint Jolie-ék Máriaremetére költöztek, ahol a Budapesti Francia Iskola és a Gustave Eiffel Gimnázium található, a nagyobb Jolie-Pitt gyerekek ugyanis ide fognak járni tanulni.

Pax és Maddox iskoláskorú, a vezetőség már külön fel van készülve fogadásukra és természetesen a tanulók is nagyon izgalommal várják a sztárcsemetéket.

Kovács Lázár kételkedik az apaságában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.