A szexikont alakítaná a színésznő

Képek: Angelina Jolie-nak már csak Marilyn hiányzik

Úgy hírlik, Angelina Jolie nem ül meg a Salt ügynökben szerzett sikereken, hanem újabb nagy alakításra fáj a foga, ezúttal Marilyn Monroe-t játszaná el.

A stílus változó, de Angelina Jolie mindig gyönyörű! képgaléria

2010.08.18 16:39ma.hu

Úgy látszik, mostanában nagyon népszerű lett a filmrendezők körében Angelina Jolie, mert az utóbbi néhány hétben két egykori szimbólummal kapcsolatban is felmerült a neve.

Nincs még egy hónapja sem, hogy olyan hírek keltek szárnyra, melyek szerint ő játszaná el Elisabeth Taylort a „Furious Love” című életrajzi jellegű filmben, igaz, ezen a nevezett színésznő igencsak felháborodott. Úgy gondolja ugyanis, hogy őt senki nem játszhatja el, legalábbis míg él, semmiképp, de egyébként se tudná senki hitelesen előadni Liz Taylor fiatal énjét.

Hasonlít?

Így aztán másik híresség után kellett nézni, és a választás Marilyn Monroe-ra esett, a kemény Lara Croft és a titokzatos Salt ügynök után az ő bőrébe bújna Jolie. Ha ez még nem lenne eléggé sokkoló, akkor gyorsan eláruljuk, a film alapötletéül szolgáló könyv sem piskóta.

Andrew O’Hagan ugyanis Marilyn kutyájának szemszögéből közelítette meg a már ezerszer megrágott csontot, aminek szabad fordításban valami olyasmi a címe, hogy „Maf kutya és legjobb barátja, Marilyn Monroe élete és véleménye”.

Maf kutya egyébként a Maffia becézett alakján neveztetett, és Monroe az egyik legnagyobb szerelmétől, Frank Sinatrától kapta ajándékba. Egy nemrégiben felröppent pletyka szerint persze Sinatra szerelme nem volt annyira őszinte, mint azt sokan hitték, mert egy közös barátjuk szerint némi köze lehet Marilyn halálához, és ennek fényében kicsit másképp hat a kutya neve is, de ezek persze csak pletykák.

Az viszont nem pletyka, hogy az Edinburgh-i Könyvfesztiválon jelentették be, hogy megfilmesítenék a sztorit, amelyben a szőke dívát a fekete Angelina játszaná, Sinatrát pedig George Clooney keltené életre. Arról nem szólnak a hírek, hogy Maf kutya bőrébe ki fog belebújni.

Angelina Jolie sürgős segítséget kért

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.