A színésznő betegesen sovány

Képek - Durva: Mindenki elhűlt Angelina Jolie csontvázkezén

Horrorfilmekben éjjel az áldozat után nyúló csontvázkezek látványa derenghet fel előttünk, mikor Angelina Jolie-t nézzük azon a minap készült felvételen, melyen kezet fog a pakisztáni miniszterelnökkel.

Angelina Pakisztánban - ijesztően sovány a színésznő keze! képgaléria

2010.09.10 11:29mellesleg

Hosszú percekig csak nézzük és nézzük a fotót, és a horrorkép egy másik asszociációba kezdett átfordulni: kiszáradt faág, melyet egy könnyed mozdulattal kettétörhetünk.

Még a göcsörtök is ott vannak rajta – minden egyes ér jól láthatón fut végig a kézfejen és a kar blúz alól kilátszó részén.

További fotók Jolie-ról! - Fotó: justjared

A párjával, Brad Pitt-el három saját és három adoptált gyerkőcöt nevelő színésznő arca is beesettebb, sápadtabb a szokásosnál a pakisztáni úton készült képeken.

Azon a fotón pedig, amin oldalról kapták lencsevégre jól látszik, hogy a karjával vastagságra bármelyik partvisnyél felveszi a versenyt. Angelina testsúlya már nem először üt mélypontot, ám ennyire vékonynak, sebezhetőnek még sose tűnt.

Holott, egy igenis erős nőről beszélünk. Pakisztánba se bájvigyorogni érkezett, hanem az ENSZ jószolgálati nagyköveteként segíteni próbál az esőzések okozta árvizek áldozatain.

Az országban a monszun miatt 1500-an vesztették életüket és 20 millió embert érintenek a következményei. Családtagok, barátok elvesztése, a kevéske vagyon elúszott a vízzel, és akkor még ott lebeg a fejük felett a fertőzésveszély is.

„Nagyon szíven ütöttek az itt tapasztaltak, és remélem, hogy képes leszek tenni valamit a Pakisztániakért. Ez nem csupán humanitárius krízis, hanem gazdasági és társadalmi katasztrófa is.” – mondta Jolie, aki nem csak a miniszterrel, Yousaf Raza Gillanival találkozott, hanem a szenvedőkhöz is elment, személyesen próbálva meg vigaszt nyújtani.

Reméljük, pakisztáni útja sikerrel jár, és sok-sok segítségnyújtó kéz nyúl majd az ország és az itt élők felé.

Szarajevóba is ellátogatott Angelina!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.