Majdnem nem ismerték fel a sztárt

Hoppá! Angelina Jolie egy turai kisközértben?

A Pest megyei Tura lakói még ma sem igazán hiszik el, hogy náluk járt a világhírű Angelina Jolie. Pedig a biztonsági kamera képei magukért beszélnek.

Csupa mosoly: Angelina Jolie Brad Pitt-el új filmje, a Salt premierjén képgaléria

2010.08.27 19:29ma.hu / tv2 - Aktív

Gyakorlatilag feltűnésmentesen, átutazó turistacsoportnak álcázva toppant be egy hete egy átlagos kisközértbe Angelina Jolie és néhány stábtag. A hír mégis csak most került napvilágra, mert eddig a település lakói jobb híján csak a szóbeszédre hagyatkozhattak, annak meg hittek is meg nem is.

Ám most előkerült a „Piros” bolt biztonsági kameráinak felvétele, és mint kiderült, a boltban elhelyezett 16 külső és belső kamera mindegyike rögzítette a világsztár vásárlásának minden pillanatát. A bizonyíték magáért beszél.

Persze már rebesgették előtte is mindenfelé, hogy Pittné asszony Európában keresi a tökéletes forgatási helyszínt új filmjéhez, és azt is sejteni lehetett, hogy néhány napot épp Magyarországon töltött. Azt azonban senki nem tudta, hogy pontosan mikor és hogyan érkezik, merrefelé fog nézelődni, és hogyan távozik.

Így aztán sikerült a legnagyobb inkognitóban, nyugodt körülmények között szemügyre venni hazánk egyes pontjait. Az meg már végképp rejtély, hogy miért épp egy csendes kisváros még csendesebb faluvégi közértjébe tért be némi kóláért meg chipsért – talán mert ott kevesebb ember mozog és jobban el tud bújni?

A biztonsági kamera felvétele

„Szenzáció volt” – mondta a pénztáros, aki szerint Jolie-t a szája buktatta le, mert a kinézete alapján akár egy átlagos háziasszony is lehetett volna: szolid miniruha, vállra vetett nagy kendő, meg egy óriási napszemüveg. A polcok közt dolgozó eladónő is először turistáknak nézte a vidám társaság tagjait, mert angolul kezdtek beszélni.

Akkor dermedt le minden dolgozó, amikor a pénztáros rádöbbent, ki jár az ő kis Piros boltjukban. Angelina láthatóan zavartalanul válogatott a polcok közt, majd némi töprengés után chips és kóla került a kék bevásárlókosárba, fogkefe és baseballsapka a gyerekeknek, no meg egy kis rágó.

A tv2 Aktívja egy napilap értesüléseire hivatkozva azt is közzétette, hogy Angelina nemcsak forgatási helyszínnek nézett utána a fővárostól alig 50 kilométerre lévő városka környékén, de későbbi itt-tartózkodása idejére már egy bérbevehető lakást is kinézett magának. A luxusvilla havi díja mintegy 6 millió forintot kóstál.

A turaiak rendkívül sajnálták, hogy Angelina a férjét otthon hagyta, de ha hinni lehet a kiszivárgott információknak, könnyen lehet, hogy ősztől 3 hónapon keresztül nemcsak a Salt hősnője, de szívtipró férje, Brad Pitt is nálunk vendégeskedik.

Angelina Jolie rosszul lett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.