Rájár a rúd Kovács Lázár volt szerelmére

Túl sokba kerül az ex-szerető fiának étrendje!

Noha egy vizsgálati eredményre még várni kell, az eddigiek szerint Kovács Lázár volt szeretőjének kisfia, Lázárka tejérzékeny. Fokozott figyelemre és magasabb költségekkel járó étrendre van szüksége.

2010.10.13 08:29ma.hu

El van keseredve Kovács Lázár ex-szeretője, Andrea, aki most kénytelen volt azzal szembesülni: gyermeke nagy valószínűséggel tejérzékeny - az orvosok azt tanácsolták neki, próbálja rászoktatni a kisfiút a szója- és rizstejre, ezekből viszont egy liter 800 forint.

A többi, tejet tartalmazó ételt pedig még nem is számolta. Lázárka betegsége a havi 30 ezret jóval túllépi, amit az édesapjától kapnak - panaszolta Andrea. A lány cáfolta az állítást, miszerint az eddig Lázártól kapott, több, 2 millió forintot magára költötte volna. Nem luxusra kéri a pénzt, eddig is a kisfiuk mindennapi ellátására kérte - mondta. Andrea szüleivel albérletben él, alkalmi és képszerkesztői munkákból tartja el magát.

Kovács Lázár

Kovács Lázár ügyvédje elmondta, várnak a bíróság által elrendelt DNS-vizsgálatra, hiszen még kérdéses, tényleg Lázár-e az édesapja a kisfiúnak. Az eljárás lezárásáig a sztárszakács az idén július 21-én kötött, írásbeli megállapodáshoz tartja magát. E szerint a havi gyermektartás összege 30 ezer forint, ezt lehetséges apaságára tekintettel azóta is fizeti - adta hírül a Napi Ász.

Kovács Lázár és a 22 éves Andrea ügye július közepén került terítékre - ekkor jelentkezett a sajtóban a fiatal lány azzal, hogy gyermeke van Lázártól. A sztárséf kezdetben nem reagált a lapokban megjelentekre, majd saját honlapján közleményben azt írta, hogy Andrea egy egyéjszakás kaland volt, és csak később derült ki, hogy terhes.

Ő megpróbálta vele megértetni, hogy egy így vállalt gyermek nem a legjobb megoldás, de Andrea hajthatatlan volt - írta Lázár a saját oldalán. Lázárka édesanyja azonban állítja: szó sincs arról, hogy ő egyéjszakás kaland lett volna, hiszen két évig szerették egymást a sztárszakáccsal. Andrea bocsánatkérést is követel Lázártól, azt kéri, ismerje el, hogy nem csak egy éjszakáról volt szó.

Ügyvédjével pert is kilátásba helyezték, ha ez nem történik meg, a sztárséf jogi képviselője azonban közölte, nem készülnek bocsánatkérésre.

Bár napvilágot látott olyan hír is, miszerint Andrea szándékosan ejtette teherbe magát, hogy Kovács Lázárral tartassa el magát, a lány nemrég egyik napilaphoz eljuttatott sms-ei arról árulkodnak, hogy valóban tartalmas érzelmi kapcsolat volt közöttük.

Elájult az utcán Kovács Lázár volt szeretője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.