Saját honlapján Szex Lázárral menüpont is van

Andrea: Kovács Lázár kérjen bocsánatot!

A sztárszakács volt szeretője, aki a minap saját honlapot is létrehozott Kovács Lázár-témában, bocsánatkérést követel a sztártól, amiért azóta sem cáfolta, hogy ő egyéjszakás kaland volt.

2010.09.30 09:29ma.hu

A fiatal édesanya ügyvédje korábban felszólította Kovács Lázárt, vegye le honlapjáról a Bulvárpizza című írást, mely kérésnek a sztárséf eleget tett. Andrea ügyvédje, dr. Hyross Virág elmondta: ez a közlemény sértette a 22 éves anyuka és kisfia becsületét és emberi méltóságát.

Emellett azonban nyolcnapos határidőt adtak arra, hogy Lázár nyilvánosan bocsánatot kérjen Andreától és Lázárkától, és ismerje el: nem csak egyéjszakás kalandról volt szó. A határidő szombaton jár le, ezután pert indítanak.

Kovács Lázár jogi képviselője elmondta, nem készülnek bocsánatkérésre, és nem is értik a kérést. Egyébként mindenféle bírósági eljárás, apasági, gyermektartási, személyiségi ügy elé is készséggel állnak. Nagyon sajnálják mindenesetre a kisfiút, amiért mindezeknek kiteszi az édesanyja.

Kovács Lázár a nejével - Fotó: Kiskegyed

Eközben Andrea saját honlapot hozott létre, melyen vall Kovács Lázárral való kapcsolatáról. Van "Szex Lázárral" című menüpont is, melyen egy kissé pikáns fotón vélhetően a sztárséf látható alsónadrágban - írta meg a Napi Ász.

Kovács Lázár és egykori szeretője ügye júliusban pattant ki, ekkor került napvilágra, hogy létezik egy 22 éves hölgy, aki állítása szerint Lázártól szült gyermeket.

A sztárszakács akkor közleményben tudatta saját honlapján, hogy szerette volna megvárni, amíg a sajtó minden "fantáziadús" történetet megjelentet az ügyben, de elmondja az igazat.

Itt fejtette ki, hogy egy borozós estén találkozott Andreával, akivel "megtörtént, aminek nem kellett volna", és nem sokkal később kiderült, hogy a lány terhes. Megpróbálta lebeszélni arról, hogy ilyen körülmények között vállalja a gyermeket, de hiába. Lázár leírta, hogy természetesen a felelősséget vállalja.

A történet legújabb fordulataként az egykori szerető régi barátnője elárulta egy lapban, hogy Andrea véleménye szerint direkt esett teherbe, és szó sincs arról, hogy egy szerelmes és naiv fiatal lány lett volna. Az volt a terve, hogy eltartatja magát Lázárral.

Előkerült néhány sms is, melyben Andrea a "Föld pancserének" nevezi a sztárszakácsot, és közli, hogy szándékosan nem védekezett. Andrea a hírekre úgy reagált, nem emlékszik, milyen sms-eket küldött, de nem is lényeges, hogyan esett teherbe. Az a fontos, hogy Lázárka itt van, él, létezik.

Kovács Lázár főzhet Angelináékra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.