Ha valóban a sztárséf az apa, dönteniük kell

Kovács Lázár-ügy: Már az se biztos, hogy végül Andreánál marad a fia?

Sor került az első apasági tárgyalásra Kovács Lázár és egykori szeretője, Andrea ügyében - Várhatóan csak márciusban lesz a következő, de addigra az is kiderül, valóban a sztárséf-e Lázárka apja.

2010.12.11 17:30ma.hu

Illendően viselkedtek egymással a bíróságon, ahol zárt ajtók mögött hallgatták meg korábbi viszonyukról Kovács Lázárt és volt szeretőjét, Andreát. A hölgy az apaság megállapítása és a gyermektartás miatt kezdeményezte a pert. Álláspontjaik azonban nem közeledtek.

Kovács Lázár ügyvédje, dr. Ruttner György elmondta, hogy addig nem ismerik el az apaságot, míg a bíróság által kirendelt, hivatalos DNS-vizsgálat eredménye el nem készül. A következő tárgyalásig - amelyet márciusra tűztek ki - ez már meglesz.

Ha kiderül, hogy valóban Lázár az apa, akkor a szülőkben fel kell hogy merüljön, hol lenne jobb helye a gyermeknek, Andreánál vagy Lázárnál. A sztárszakács azt mondta, ha meglesz a teszt eredménye, majd válaszol a kérdésre, el tudja-e képzelni valaha a karácsonyt Andrea kisfiával is. De persze, akkor szó lehet a karácsonyról is.

A volt szerető, Andrea egyébként mostantól nem járul hozzá, hogy arca megjelenjen az újságokban. Új életet szeretne kezdeni. A gyermeke jogaiért és a méltányos gyerektartásért harcol, miközben megpróbálták lejáratni egy lapban, velük szemben pert nyert - írta meg a Napi Ász.

Andrea nemrég elárulta, hogy első fokon neki adott igazat a bíróság abban a perben, melyet az egyik napilap ellen indított.

Egyik cikkében a lap azt állította: a hölgy a sztárszakács nevében akart megvenni egy 6 milliós házat Nyársapátiban, és a szerződésen aláhamisította Kovács Lázár nevét. A bíróság ítélete a lapot helyreigazításra kötelezte, valószínű, hogy milliós kártérítést is kaphat a volt szerető.

A kis Lázárka édesanyja nagyon örült a per megnyerésének. Elmondta: azzal, hogy ilyesmit állítottak róla, nagy kár érte, megalázták az egész ország előtt. Hamisítónak állították be, és emiatt egyetlen munkahelyen sem állnak vele szóba.

Pedig nagyon szeretne dolgozni, hiszen gyermekét is el kell tartania. A lap egy összeget felajánlott, de ő úgy gondolja, több milliós összeggel tudnák őt kárpótolni.

Kovács Lázár és Andrea ügye először júliusban jelent meg a sajtóban. Ezt követően szinte naponta szerepeltek a címlapokon. A fiatal lány állította, hogy a sztárszakácstól született ma kétéves kisfia, sőt, azt is, hogy két éven át szerették egymást.

A családos, kétgyermekes Lázár azonban nem ismerte el, hogy hosszabb ideig tartott volna kapcsolatuk, ő egyéjszakás kalandként beszélt a lányról, ami miatt Andrea később nyilvános bocsánatkérést is követelt.

A botrány egyik emlékezetes pontja volt az, amikor Andrea azt állította: megverték őt és kisfiát a nyílt utcán, később azonban elismerte, hogy a történetet kitalálta, mert tudni akarta, mennyit számít Lázárnak a fia.

Kovács Lázáron egyébként korábban csak egy anonim tesztet végeztek el, mely az apaságát nem zárta ki.

Szerelmes sms-ekkel bizonyít Lázár volt szeretője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.