Kiáll a balesetet okozó színész mellett kollégája

Csonka András: "Stohl generációnk legjobb színésze"

Csonka Pici barátjaként tekint Stohl Andrásra, épp ezért talán nem meglepő, hogy a Tabu Tv videójában egy ország előtt védi meg Őt!

2010.12.13 18:29tabu.tv

Stohl András néhány hónapja újra felborzolta a kedélyeket az állítólag általa ittasan okozott rejtélyes, személyi sérüléssel is járó autószerencsétlenséggel. A félresikerült este miatt ezután a legtöbb munkaadója elküldte, viszont az elmúlt hetekben lassan minden kezd újra visszaállni a régi kerékvágásba.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Azt szeretném kérni az emberektől, hogy ne emlegessék egy napon Stohl András magánéletét az általa végzett munkával. Azt tudom mondani, hogy Ő a generációnknak az egyik legjobb színésze és ezzel nem lehet vitatkozni.

Én a főiskolán az osztálytársa voltam, nem járunk össze, nem vagyunk közös baráti körben, de nagyon szeretem Őt és akár a barátomnak is tekintem. Azt gondolom, hogy a bizonyos megtörtént ügye miatt majd Ő magánemberként meg fogja kapni azt a büntetését, ami jár neki, de ezt azért ne keverjük már össze az Ő színészi és műsorvezetői munkájával, amiben viszont jó és ami miatt az emberek szeretik.
" - hangoztatja véleményét a tabutv.hu riporterének Csonka András.

"Nézzük meg, hogy András mekkora sikerrel szerepel a Nemzeti Színházban... most mit kéne csinálnia?! Nemsokára elkezdik tárgyalni az ügyét, majd lesz következménye ennek a dolognak, ami szerintem Neki éppen elegendő nagy baj, de hagy dolgozhasson mindaddig!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Csonka András, aki a Bencze show forgatásán beszélt barátja és kollégája, Stohl András peréről.

Stohl egyébként kedd reggel áll a Pest Megyei Bíróság elé, a fejleményekről a Tabu TV is beszámol!

Stohl András bajban van

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.