Rúzsa Magdi siket fotómodellel lép fel

Siket jelbeszéd kíséri a mai Megasztár-vendéget

A Megasztár pénteki döntőjében vendégművészként fellépő Rúzsa Magdi dalát, Weisz Fanni siket fotómodell jeleli végig. Fanni és sorstársai a Kerülj Közelebb mozgalom tagjaként, többek között ezzel a kezdeményezéssel szeretnék felhívni a figyelmet a fogyatékkal élőkre.

2010.12.03 13:29TV2.hu

A Megasztár 3 nyertese, Rúzsa Magdi szívesen vesz részt a kezdeményezésben. Az ő ötlete volt, hogy Fannival együtt álljon színpadra.

- Fiatal koromban dolgoztam olyan helyen, ahol egészséges és sérült gyermekek egyaránt voltak. Akkor eldöntöttem, hogy ha lesz rá lehetőségem, fel fogok szólalni az érdekükben, hogy ők is teljes értékű emberek. Szeretném, ha több ehhez hasonló fellépése akadna Fanninak. Számomra ő olyan, mint egy kapu, általa elérhetem azokat az embereket, akiket másképp nem – mondta el az énekesnő.

Weisz Fanni 18 éves, születése óta siket. Kamaszkorában egy hosszadalmas műtétnek köszönhetően az orvosok elérték, hogy valamit halljon a külvilágból. A beavatkozás után elkezdett beszélni tanulni.

- A kedvenc énekesnőm Rúzsa Magdi, ezért különösen örültem a felkérésnek. Nagyon figyelmes és kedves hozzám. A Megasztárban való szereplésem egy nagy lehetőség, hogy üzenjek a hallóknak: mi siketek is itt vagyunk, közöttetek élünk és teljes értékű emberek vagyunk! – nyilatkozta Fanni.

Rúzsa Magdi visszatért csalfa exéhez?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.