Virág sírva ment haza az iskolából

Győzi kiakadt az úszónőre - cserbenhagyás gyanújával állították elő!

Neki keletkezett nagyobb kára, mégis rá próbálják kenni a balhét - így érzi Gáspár Győző, aki a minap Kovács Emese Európa-bajnok úszónővel ütközött a budapesti Andrássy úton.

2010.11.09 08:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Azzal semmi probléma nincs, hogy neki kell kifizetnie a 100-150 ezer forint közötti kárt, azzal már sokkal inkább, hogy meghurcolták a nevét, és még a kislányát, Virágot is bántják a baleset miatt az iskolában - mondta el a volt showman.

Gáspár Győzőben
alaposan felment a pumpa, amikor minap a fővárosban belehajtott az előtte haladó úszónő autójába. Elmondása szerint a helyszínen megegyeztek, cseréltek telefonszámot, ennek ellenére a rendőrök nem sokkal később cserbenhagyás gyanújával előállították Győzőt.

Nem érti: miért csak egy óra múlva szólt a rendőröknek Emese, azután, hogy megegyeztek, kezet fogtak, hogy kifizeti a kárát. Megkérdezte, jól van-e, hívjon-e mentőt, azt felelte, nincs rá szükség - mesélte Győzike, akinek az a másik kérdése Kovács Emeséhez: ha valaki agyrázkódást kap, megsérül, miért jön ki aznap este saját felelősségére a kórházból?

Fotó: rtlklub.hu

Ő megtéríti a kárt, de őt majdnem meglincselték egy bevásárlóközpontban a hétvégén. Virágot, a kislányát az iskolában azzal piszkálták, hogy az apja elgázolt egy nőt, és vérbe fagyva otthagyta az úton - közölte a Napi Ásszal felháborodva Gáspár Győző, aki hozzátette: nem haragszik Emesére, csak 19 éves, sokat kell még tanulnia az életről.

De azt visszautasítja, hogy nem lenne megbízható. Kovács Emesét nem sikerült elérni, hogy az esettel kapcsolatban kifejtse véleményét - írja a Napi Ász.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd a Napi Ásznak elmondta, az eljárás során bizonyítás kérdése lesz, vajon tényleg meggyőződött-e arról Gáspár Győző, jól van-e az úszónő, vagy sem.

A hölgynek is magyarázatot kell arra adnia, mi történt az eltelt egy óra alatt, mi változott az állapotában. Meg kell indokolnia, mi az, ami miatt bejelentést tett cserbenhagyás miatt. Az úszónő szavahihetősége eldöntheti a büntetőeljárás végső kimenetelét is - írja a lap.

Gáspár Győzőt, bár kemény fickónak tűnik, igencsak megviseli, ha bántják, különösen, ha miatta még családját, gyermekeit is támadás éri. Az egykori showman, aki egy évvel ezelőtt őseihez hasonlóan koporsó-kereskedésbe kezdett, a balesetek is szörnyen megviselik.

Amikor a "bizniszbe" belekezdett, bevallotta, nem gondolta át előre, hogy ez ennyire kemény dolog lesz. Hiszen nemcsak időseknek készítenek koporsót, de fiataloknak is, sokszor minden hétre jut több, diszkóbalesetben vagy betegségben elhunyt, még gyermekkorú áldozat, akinek nyughelyet kell készíteni.

Győző elárulta: fájdalmasan sokszor szembesül ezzel, és olykor a szemét sem tudja lehunyni, mert állandóan ezen jár az esze. Akaratlanul is eszébe jutnak saját lányai, és aggódik értük.

Az egykori showman kifejtette: ehhez a szakmához nincs szüksége bulvárra, valakinek ezt is meg kell csinálnia. Zárt szakma ez, és legfőképpen érzések kellenek hozzá. Van olyan koporsókereskedő, akit szégyellnek a barátai. A lényeg azonban, hogy minőséget produkáljon, és emberséges legyen - mondta.

Győző Benkőtől féltette Beát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.