"Elvettem a lányoktól a gyerekkorukat"

Győzike fájdalma: "Virág nem szólít apának"

Kevesebb mosollyal és harsánysággal jár-kel mostanság Gáspár Győző, aki nevetséges kitalációnak tartja, hogy mindenét nagyobbik lányára hagyta volna.

2010.08.18 12:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Gáspár Győző harsánysága a múlté - Az egykori showman arca olyan, mintha citromba harapott volna. Azon az ötleten azonban csak nevetni tud, hogy már végrendelkezett, és mindenét nagyobbik gyermekére, Evelinre hagyta - mint mondja, nincs végrendelet és nem is lesz, különben pedig hogy tehetné meg, hogy kisebbik lányát, Virágot kizárja a végrendeletéből?

Győző nem titkolta, rosszul esnek neki a támadások, de belátja: túl sok volt belőlük, hat éven át kamerák előtt éltek. Úgy érzi, lányaitól elvette a gyerekkort, amit nagyon bán. Fájt nekik, hogy legbensőbb pillanataikat is meg kellett osztaniuk az országgal, de ennek vége, mostantól minden a lányokról fog szólni - szögezi le Győzi, aki szerint a kis Virág sínylette meg legjobban a forgatásokat.

Zaklatott éveket élt át, és talán ebből adódik, hogy nem hívja őt apának, a keresztnevén szólítja...fájó, hogy ez megtörténhetett. Vele szemben van a legtöbb tartozása - vallotta be az egykori showman. Mint mondta, otthon már hoztak néhány új szabályt: nem hangoskodnak például, és a lányok elkezdtek Beával együtt főzőcskézni. Remélhetőleg lassan megváltoznak a dolgok - bizakodott Győző a Meglepetés magazinban.

Gáspár Győző és családja hosszú éveken át szerepelt show-jával a képernyőn. A família háza be volt kamerázva, életüket a nézők előtt élték. Egyszer már vállalták, hogy lekerülnek a képernyőről, mert családi életük rovására megy a dolog - elkezdték kialakítani saját, civil életüket.

Győző elindított egy vállalkozást, és ahogyan egykori elődei tették a családban, elkezdett koporsó-forgalmazással foglalkozni.

Felesége, Gáspár Bea megvalósította álmát: régóta érdekelte a sminkelés, ezért beiratkozott egy tanfolyamra, és kitanulta a szakmát, melyben nagyon ügyesnek bizonyult.

Mint mondta, akkor fogalmazódott meg benne az ötlet, hogy ezzel kéne foglalkoznia, amikor nagylányát, Evelint ő festette ki egy rendezvényre, és mindenkinek nagyon tetszett az eredmény.

A lányok jól haladnak az iskolában, amire a család nagyon büszke. Amikor a show újból elindult, a família ezt a megújult életet szerette volna bemutatni a képernyőn, de ezúttal nem tartott olyan sokáig a műsor, mint gondolták.

Győzike ezt egy darabig nem felejti el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.