"Bea asszony egyre féltékenyebb!"

Győzike meztelen képei kiverték a biztosítékot

Megmutatta a meztelen valóságot Gáspár Győző az egyik hetilapban - Miután 50 kilótól megszabadult, büszkén vállalta a fotózást. A meglepetés azonban meghökkentette Bea asszonyt...

2010.09.23 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Volt rá példa, hogy 140 kilót nyomott, most azonban csupán 88 kilogrammot mutat a mérleg - büszke is rá Gáspár Győző, és szívesen tett eleget a kérésnek, hogy alsónadrágban pózoljon az Epizód magazin hasábjain. Mint mondta, ő sosem fogja elfelejteni műtétjének időpontját: június 9-e mérföldkőnek számít az életében, hiszen ettől kezdve nemcsak segítséggel tüntette el a hasát, de rendszeresen edzeni jár és az étrendjére is odafigyel.

Bea asszony azonban nem örült az alsónadrágos képeknek, ahogyan a párja műtétjének sem. Győzi elárulta: Bea igyekezett lebeszélni a fotózásról. Azért viselkedik így, mert szeretné visszakapni az ő kövér Győzijét, nincs kibékülve a mostanival, szerinte elszállt. És egyre féltékenyebb - tette hozzá az egykori showman, aki szerinte Beának erre semmi oka. Számára ő a legszebb nő a világon, ennyi év után is - adta hírül az Epizód magazin.

Gáspár Bea - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A roma sztár felesége kezdetben azt sem akarta elhinni, hogy Győző vállalkozik az operációra. Úgy vélte, kétgyermekes családapaként, 36 évesen már minek tesz ilyet.

Győzi azonban hajthatatlan volt. Mint mondta, 2005 októbere óta nem érezte jól magát a bőrében. Azon a kubai forgatáson, ahol negyedszer is feleségül vette Beát, már gyakran rosszul volt, de igyekezett tartani magát a kamerák előtt.

Ekkor határozta el, fel kell hagynia korábbi életvitelével. Két és fél éven át küzdött a kilókkal, és valóban sokat fogyott. Bevallása szerint depresszióján is segített a fogyása. A lógó bőrt a hasáról azonban műtéttel tüntette el.

Győző júniusban vetette alá magát a háromórás beavatkozásnak. Mint mondta, a hasplasztika során két és fél kiló bőrétől szabadították meg, az operáció utáni állapot nem volt fájdalommentes, de úgy véli, neki megérte. Négy hetes pihenés után a konditerembe is ellátogatott, s azóta is büszke új, fitt életvitelére.

Bea asszony nem ragaszkodik a kisportolt külsejű Győzikéhez. A műtétje után azt mondta, neki eddig is tetszett, úgy, ahogy kinézett. Nem hitte volna, hogy tényleg kés alá fekszik - azt gondolta: csak a szája jár.

Győzi neje elárulja, mire készült és miért adta fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.