A magyar Elvis nem engedte bekamerázni házát

Sztárportré: Komár nem akart Győzike lenni

Komár László a Sztárportré hullámain nem a megszokott rock'n'roll-király szerepben mesélt, hanem eddig ismeretlen témában tett vallomást.

2010.08.30 16:29Sztárportré

"Megy ez a valóságshow Győzikével, és nagyon kevesen tudják, hogy nekem is megajánlottak egy ilyet. Egyszer felhívtak a tévéből, és tettek egy ajánlatot: Benne vagyok-e abban, kipróbálnám-e, hogy 1 hónapon keresztül bekamerázzák a házamat, és akkor a fiatal feleség, a kisgyerek, és én, ahogy mi élünk...? - meséli Komár László a Sztárportré adásában.

Fotó: Sztárportré

Nem is annyira, mint az Ozzy Osbourne-show, de valami hasonlóban gondolkoztak. Elmondom úgy ahogy van, meg is szédültem a lehetőségtől, de nem tartott tovább három napnál. Nem titkolom, az anyagi része miatt, mert az elég kemény. Elkezdtünk róla beszélni, a fiammal is, mondta hogy persze csináld, végülis te olyan vagy apa, tuti jó…

Csak aztán végiggondoltam az árnyoldalait is, hogy aztán nem tudok rendesen elmenni a wc-re se, hogy ne követnének. Summa summarum, a dolognak az lett a vége, hogy felhívtam őket, hogy elnézést, de a válasz nem. A kísértés megvolt.
" - fedte fel az eddig ismeretlen titkot a magyar Elvisként is emlegetett Komár László.

A hangját azonban hallhatjuk, ha nem is 24 órás élő közvetítésben, de a fenti részletet is tartalmazó interjúban, ide kattintva!

Kislányáért küzd Komár László

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.