Az sem zavarja, ha műtétekkel jár!

Győzike addig küzd, míg úgy nem néz ki, mint David Beckham!

Műtéti úton szabadult meg Gáspár Győző közel két és fél kiló bőrétől, de nem éri be ennyivel - A showman kemény edzésbe kezd, úgy akar kinézni, mint példaképe, David Beckham. Ennek érdekében további operációktól sem zárkózik el.

2010.06.17 08:45ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Mindent elkövet Gáspár Győző, hogy testfelépítése úgy fessen, mint David Beckham-é. Első körben hatvan kiló zsírtól szabadult meg, majd kés alá feküdt, hogy eltávolítsák a hasán fölöslegessé vált bőrt. Győzi elárulta: 2005 októbere óta nem érezte jól magát a bőrében, akkor, a kubai forgatáson - ahol negyedszer vette nőül Beát - igen rosszul volt, de a kamerák miatt tartotta magát.

Megfogadta: felhagy eddigi életvitelével. Két és fél évig küzdött kilóval, melynek meglett az eredménye. Sokat segített a fogyás depresszióján is, de a hasán lógó bőr nem derítette jókedvre.

Ekkor vállalta a hasplasztikát. Győző leszögezte: négy hét pihenés után indul a konditerembe.Addig küzd, míg úgy nem néz majd ki, mint példaképe, David Beckham. Már beszélt személyi edzőjével. Az sem zavarja, ha további műtéteknek kell alávetnie magát - mondta el a Star magazinnak Győzi.

A roma showman-t a napokban operálták, háromórás beavatkozás során szabadították meg több, mint két kiló bőrtől.

A kórházban lábadozik, a körülményekhez képest jól érzi magát. Győzi elmondta: az operáció utáni állapot nem fájdalommentes, de elviselhető, és a végeredményt tekintve megéri a dolog.

A műtétet követő órákat csak haloványan tudja visszaidézni. Lagzi Lajcsi korábban hasonló műtéten esett át, mint ő - a zenész barát bejött meglátogatni őt, és Győzi emlékszik, hogy Lajcsi órákon át fogta a kezét, törölgette a homlokát. De meglátogatta Győzit L.L.Junior és a Megasztárból ismert Lakatos Krisztián is.

A roma sztár nem tagadja: nagyon félt a műtét előtt - mint mondta, a legrosszabbra is felkészült, ezért végrendelkezett. Minden ingó és ingatlan vagyonát nagyobbik lányára, Gáspár Evelyn-re hagyta.

Barátját, Galambos Lajost pedig megeskette, vigyázzon a családjára. Szerencsére minden rendben zajlott az operációnál.

Felesége, Gáspár Bea ugyanakkor nem ragaszkodik a kisportolt testű Győzihez - neki úgy is tetszett, ahogy azelőtt kinézett. Nem hitte volna, hogy párja tényleg kés alá fekszik - mint mondta, azt gondolta, csak a szája jár.

Győzike csatornát vált?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.