Kövérnek érzi magát Győzi mellett!

Gáspár Bea: A gyerekeknek is furcsa az apjuk

Az egykori showman drasztikus fogyása még mindig szokatlan a családjának - Bea asszony egyenesen kövérnek érzi magát Gáspár Győző mellett.

2010.10.11 07:35ma.hu

Nehezen szokja meg Gáspár Győzike családja, hogy a família feje nemrég igen karcsúvá vált. Gáspár Bea, a roma sztár felesége azóta kövérnek érzi magát a férje mellett, de mint mondja, az a lényeg, hogy Győző jól érezze magát a bőrében. Bea szerint a gyerekeknek is furcsa még az apjuk. Minden nap megkérdi tőle, kinek fogyott le ennyire - viccelődik Bea, aki közben tudja, férje számára fontos volt ez a fogyás.

Ha valaki szép lassan hízik meg az ember mellett, azt kevésbé látják drasztikusnak, mint egy hirtelen fogyást. Furcsa megnézni a régi képeket is, ahol Győző még 140 kilósan látható - mondta a Napi Ásznak Bea.

Gáspár Győző az elmúlt két évben szabadult meg fokozatosan súlyfeleslegétől. Mint mondta, 2005 őszén, egy kubai forgatáson - ahol egyébként negyedszer is feleségül vette Bea asszonyt -, már igen rosszul érezte magát. Csak nem akarta, hogy ez a kamerák előtt is nyilvánvaló legyen.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem sokkal utána döntötte azonban el, hogy lefogy, mert nem bírja tovább a túlsúllyal járó kellemetlenségeket. Ma a 140 helyett csupán 88 kiló, melyre Gáspár Győzi nagyon büszke.

A családfő azonban fogyása után plasztikai műtétnek is alávetette magát, mert a hasa nem tetszett neki. Felesége már akkor sem értette a dolgot, azt hitte, Győzi fantáziál, nem fog kés alá feküdni. De tévedett.

Az egykori showman-t két és fél kiló bőrtől szabadították meg, három órás operációval. Új külsejével Győző még azt is vállalta, hogy alsónadrágban pózoljon az egyik magazinban.

Ez a dolog főleg meglepte Bea asszonyt - Győzi szerint azonban a neje csupán féltékeny.

Győzike szerint vége a jó időknek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.