"Nem illik visszaélni egy lány jóindulatával!"

Ha jönnek a csajok, Nagy Ferónak nagyon nehéz

Nemcsak a férfi versenyzők, a mentorok is igen népszerűek a hölgyek körében - Nagy Feró bevallja, a kísértés ugyanolyan, mint negyven éve...

2010.11.05 06:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Népes rajongótábora van az X-faktor tehetségeinek, rengeteg szerelmes levelet kapnak. Csakhogy a mentorok legalább olyan népszerűek a lányoknál, mint ők! Nagy Feró, aki máig rendszeresen ad koncertet zenekarával, a Beatrice-vel, és bizony ma is sok csinos lány van a közönség soraiban.

Nagy Feró bevallja: sosem hagyott fel a "rocksztár életmóddal", bár az emberekben erről egy negatív kép él. Ő azonban nem olyan, aki reggel hatkor már a kocsmában iszogat. A koncerteken azonban semmi sem változott, ma is ugyanakkora a kísértés, mint negyven éve: a lányok még mindig odavannak értük. Nem illik azonban visszaélni egy lány jóindulatával, nem szabad ilyet csinálni. Csak néha - nevet a "nemzet csótánya".

Feró elárulta azt is, nem keménykező apa, de azért olykor az asztalra csap. Általában leülteti a családot, és közli, ha úgy gondolja, valami nem mehet így tovább. Hatalmas hülyeségnek tartja azokat a cikkeket, melyek arról szólnak, hogy "szeretni kell a gyerekeket". Ő megdöglik értük, és a nejéről is egy belevaló csaj jut eszébe, nem egy rokon. A gyerekei a vérei, neki kell rájuk vigyáznia - mondta az Epizód magazinban Nagy Feró.

Nagy Feró - Fotó: Kiskegyed

Annak idején Nagy Ferónak bizony meg kellett küzdenie a feleségéért, párja, Ági szülei ugyanis lesújtó véleménnyel voltak az ifjú rockerről.

Akkoriban Ferónak nagyon rossz híre volt, csak "fülbevalós, bőrdzsekis srác"-ként emlegették, és az terjedt róla, népszerűségével visszaél, csak úgy váltogatja a barátnőit.

Ági mindössze 15 éves volt, amikor először találkoztak, és 18, amikor feleségül ment Feróhoz. Három éve éltek ekkor már amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban.

Az esküvő mellett akkor döntöttek, amikor Ági teherbe esett. A lány szülei nem sok jót jósoltak a házasságnak, sőt, figyelmezették Ágit, jól vigyázzon, meglátja, a párja a hajánál fogva húzza majd végig a főutcán.

De nem lett igazuk. Feró és Ági ugyanis a mai napig boldogan élnek, házasságukból két fiuk született. Igaz ugyan, hogy kezdetben a zenész megpróbálta a lányt távol tartani magától, igen sokáig zavarta a köztük levő, húsz év korkülönbség...

Nagy Feró elárulta: fiuk születése minden korábbi kételyét felülírta, átértékelt dolgokat, tudta, hogy más a fontossági sorrend, mostmár együtt kell küzdeniük azért, hogy a lehető legjobbat hozzák ki helyzetükből.

Ciki helyzetbe került Nagy Feró zenekara

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.