"Meglátod, a hajadnál fogva rángat majd"

Nagy Feró párja attól félt: altatóval kábítják!

Lesújtó véleménnyel voltak a rocker kedvesének családtagjai, amikor Ági szerelmes lett Nagy Feróba - Kiderült: maga a lány is árgus szemekkel figyelte a rossz hírű udvarlót...

2010.09.03 09:29Fotó: Kiskegyed

Mindössze tizennyolc éves volt Nagy Feró felesége, amikor úgy döntött, összeházasodik az énekessel - ekkor már három éve éltek se veled, se nélküled kapcsolatban. Csakhogy Ági teherbe esett, és nevet kellett adni a gyermeknek. A családja igen rossz véleménnyel volt az egészről. Közölték Ágival, "menj csak hozzá, meglátod, a hajadnál fogva húz majd végig a főutcán" - írja a Meglepetés magazin.

A "Nemzet csótányának" neje szerint kapcsolatuk annak idején cseppet sem volt felhőtlen. Nagyon szegények voltak, szüleiknél laktak, és Feró akkoriban tomboló korszakát élte. Szörnyen rossz híre volt, csak a "fülbevalós, bőrdzsekis srác"-nak nevezték, aki népszerűségével visszaélve váltogatja a nőket.

Ágit is figyelmeztették: vigyázzon, mert amikor nem tudja, Feró más nőkkel alkoholizál az éjszakában. Ő azonban úgy gondolta: nem tud mit kezdeni a szóbeszéddel, vele sosem volt ilyen állapotban. Amikor vele volt, csak az övé volt - mesélte a Meglepetés magazinban Ágnes.

Nagy Feró beismerte: nem is érti, miért nem hagyta faképnél annak idején a párja. Valóban kalandozott, de azért, mert nem hagyta nyugodni az Ági és közte levő, 20 év korkülönbség. Nem érezte úgy, hogy el kéne rontania "mocskos természetével" egy ilyen naiv, fiatal, csinos lány életét. Úgy érezte, sokkal jobbat érdemel nála - vallotta be a Meglepetésben a rocker.

Fotó: habostorta.hu

Ági megismerkedésük idején még csak 15 éves volt, Ferót pedig botrányos viselkedésűnek tartották, ezért nevezték el a "nemzet csótányának".

A fiatal lány barátnői Beatrice-rajongók voltak, így került egy társaságba Feróval. Első találkozáskor nem is igazán tetszett neki a férfi - de minél többet látták egymást, annál jobban imponált neki, hogy Feró csak rá figyel.

Egy koncert utáni hajnalon megtört a jég, Feró felajánlotta, hogy hazaviszi kocsival. Ági félt, hogy letámadja, de beszállt. Meglepetésére nagyon jót beszélgettek, és a rocker pirkadatkor meghívta egy virslire meg teára. Ő viszont még akkor is bizalmatlan volt, árgus szemekkel figyelte a bögréjét, nehogy Feró altatót csempésszen bele - ismerte be Ági a Meglepetés magazinban.

Nagy Feró számára hosszú időbe telt megbarátkozni a gondolattal, hogy nem tud "megszabadulni" ettől a lánytól. Fiuk születése után pedig benne is megváltozott valami: átértékelt dolgokat, tudta, hogy más a fontossági sorrend, mostmár együtt kell küzdeniük azért, hogy a lehető legjobbat hozzák ki helyzetükből.

Csendes esküvőt tartottak, de Ági azért adott a hagyományokra: felvett valami kéket, valami újat, valami régit és egy kölcsönkapott dolgot a jegygyűrű képében, melyet családtagjai adtak erre az alkalomra.

Ma már Nagy Feró felesége úgy gondolja, neki van a legfantasztikusabb férje, két fiuknak pedig a legjobb édesapja, de a zenésznek meg kellett érnie erre a szerepre - írta meg a Meglepetés magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.