Újraértelmezték Nagy Feró dalait

Nagy Feró már egy ikonikus csótány

A Balatonon idén Nagy "Ikon" Feró élhette át, ahogy dalait saját stílusukra formálják nála fiatalabb zenészek - olvasható az rtlbulvár.hu-n.

2010.08.04 17:42rtlbulvar.hu

Engem megzavart a dolog megmondom őszintén amikor megkerestek, hogy én Ikon legyek mert arra gondoltam, hogy a francba már ennyire öreg lettem? Hogy most már életműdíjat kapok vagy mi ez?” - mondta Nagy Feró.

Feró egyik fia, Hunor már egy nagy történet részeként látja édesapját és az ő pályafutását.

Fotó: nagyfero.hu

Mindig példaképemnek tekintettem őt mer valahogy nagyon ért a zenéhez. Nem tudom jól megfogalmazni, ő se, csak úgy mondja, hogy ez meg az meg amaz, így próbákon, de mindig valami nagyon jót tud kinyögni és ez nekem nagyon tetszik. Valahogy belülről úgy érzi ezt az egész műfajt” - mondta a zenész fia.

Az RTL Klub - Fókusz teljes videóját ITT nézheti meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.