Motorbaleset érte a nemzet csótányát

Nagy Feró kerekesszékbe került!

Az X-faktor zsűritagjának választották a zenészt, ám kérdéses, hogyan tud majd helytállni a tehetségkutató műsorban - Nagy Feró motorbalesetet szenvedett, melynek következtében kerekesszékbe kényszerült.

2010.06.11 09:30ma.hu

Csupán néhány napja jelentette be az RTL Klub, hogy Nagy Feró lesz az X-faktor egyik zsűritagja - a zenész még körbe sem nézhetett rendesen, amikor súlyos motorbalesetet szenvedett Csepelen.

A "nemzet csótánya" megcsúszott járgányával egy aknafedélen, és most kénytelen fekvőgipszben tengetni napjait. Hat hétig még viselnie kell, így komoly kétségei vannak az X-faktorban való részvételét illetően - mesélte a Fókuszban Feró, aki pár nappal később már optimistábban nyilatkozott: a lábfejében három csont törött el, az orvos egyből tolószékbe parancsolta, de ha kell, kerekesszékben zsűrizik majd az X-faktorban - adta hírül a Napi Ász.

Nagy Feró egyébként csak hosszabb unszolás után adta be derekát, hogy az ősszel képernyőre kerülő tehetségkutató egyik ítésze legyen.

Először nemet mondott, megdöbbent ugyanis azon, hogy neki is részt kellett vennie a válogatáson, mielőtt beülhet az X-faktor zsűrijébe. Anyacsatornája csak a válogatás után engedte volna képernyőre.

A Beatrice frontembere méltatlannak tartotta, hogy ennyi év zenei múlttal a háta mögött is bizonyítania kell. Nem értette, miért van erre szükség, és nagyon megbántódott.

Felvetődött benne, talán nem ismerik eléggé ahhoz, hogy megítéljék, alkalmas-e a feladatra?

Amikor azonban Feró látta, hogy a műsorban nemcsak zsűrizni fog, hanem mentorként is szerepet kell vállalnia a tehetségek felkutatásában, megértette, hogy nem árt a válogató.

Reményei szerint az X-faktor győztese külföldön is elismert sztár lehet, így már nem bánja, hogy próbára tették büszkeségét.

Kis híján gázolt Nagy Feró!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.