A Beatrice megszegte a megállapodást

Húszan várakoztak Nagy Feróék koncertjére...

Csupán húsz ember toporgott az egyik budapesti klubban péntek este, Nagy Feró zenekarának koncertjét várva - Mint kiderült, az együttes két órával korábban már fellépett valahol ígérete ellenére.

2010.10.05 08:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Mindössze húsz jegyet adtak el a Beatrice koncertjére péntek estére a fővárosi Jam Pub-ba. Nagy Feró és társai hiába is jelentek meg végül a helyszínen, elmaradt a koncert. Marshall Norbert, a Marshall produkciós cég ügyvezető igazgatója elmondta, valóban lekötöttek a Beatrice-vel péntek estére egy fellépést. De a zenekarral szóbeli megállapodásuk volt arról, hogy előtte nem lépnek fel más budapesti helyszínen. Két órával a koncert ideje előtt azonban Feróék Budaörsön, egy fideszes rendezvényen zenéltek.

Az elmaradt koncert miatt azonban senki sem távozott elégedetlenül, a jegyek árát visszaadták. A vidékről érkezők egész este ingyen fogyaszthattak. A bulit később tartják meg. A szervező egyébként reálisnak tartja a kétezer forintos jegyárat.

Nagy Feró annyit mondott, tényleg közös megegyezéssel döntöttek a koncert elmaradásáról. Valószínűleg kevesellték a vendégek számát - ők nem érezték gondnak, hogy elvállaltak egy 20 kilométerrel arrébb levő fellépést a budaörsi sportcsarnokban. A szervezők vetették fel, hogy ne tartsák meg a koncertet, majd megalázó összeget ajánlottak, de annyiért meg ők nem vállalták, hogy zenélnek - mondta Feró a Napi Ásznak.

Nagy Feró mentorként az X-faktorban - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nagy Feróval és zenekarával kapcsolatban júliusban felröppent egy érdekes hír - ekkoriban vállalta el a "nemzet csótánya", hogy az RTL Klubon futó X-faktor tehetségkutató egyik mentora legyen.

Sok elfoglaltsága miatt több ajánlatra is nemet mondott - hiszen közben aktívan zenél és lemezt készít, rádióban is tevékenykedik - de arra, hogy tehetséges emberekkel foglalkozzon, nem tudott.

Nagy Feró azonban elismerte, hogy októbertől decemberig gyakorlatilag nemigen tud mással foglalkozni majd, mint az X-faktorral, ez pedig azt is jelenti, hogy zenekara a mentorkodása miatt nem jár jól anyagilag.

A zenész szerint ő annyira túlsúlyban van a zenekarban, hogy annak ellenére, hogy valószínűleg nem örülnek túlzottan a többiek ennek a dolognak, tudják, hogy egy ilyen tévés szereplés az akkora nagy reklámot jelent, hogy megéri - vélekedett Feró.

A Beatrice frontembere elmondta azt is, korábban más csatornák is megkeresték már hasonló tehetségkutatók zsűrizésével, de nem vállalta a feladatot. Többek közt anyagi dolgok miatt is.

Most azonban kiderült, hogy azokat a bevételeket, melyek neki a rádióból, a koncertekből, televíziós munkákból bejönnének, mialatt az X-faktorban teljesít, kifizetik neki - árulta el korábban Feró.

Nem veszik komolyan Nagy Ferót?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.