Fémpánt tartja össze a mellkasát

Vastag Tamás: "Nem vagyok terrorista!"

Elhalasztott egy műtétet, emiatt minden énekléskor a poklok poklát kell kiállnia Vastag Tamásnak, aki az X-Faktorban a "fiúk" csapatát erősíti.

2010.10.29 07:29ma.hu / Napi Ász

Amikor a színpadra áll és énekelni kezd, senki nem gondolná, hogy milyen fájdalmakat él át az X-Faktor versenyén az ifjabb Vastag-fivér. A fiú, aki gyorsan belopta magát nemcsak a közönség (főleg) hölgytagjainak szívébe, de Keresztes Ildikó is úgy gondolta, érdemes vele az élő versenyben próbát tenni, egy rossz csont miatt kínlódik, még a nagyobb levegővételek is nehezére esnek.

Vastag Tamás megpróbáltatásait a rendellenesen befelé növő szegycsont okozza, ami gyermekkora óta létezik - derítette ki a Napi Ász. A fiatalembert ezért eleinte gyógytornával próbálták kezelni, majd egy fémpántot ültettek be a mellkasába, ami megakadályozta a csont további abnormális növését.

A fémpánt viszont óriási fájdalmakat okoz, az énekes elmondása szerint nemcsak a bevásárlás okoz neki problémát, de amikor nagyobb levegőt vesz, úgy érzi, szét akar szakadni a mellkasa.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A megpróbáltatások közepette viszont vicces helyzetekbe is keveredik épp ez a fémdarab miatt, a repülőtéren például a biztonsági kapu rendszeresen csipog, mikor áthalad rajta, de ilyenkor mindig felmutatja az írásos igazolást arról, hogy nem terrorista.

Annak azonban nem örült, amikor egy bolti vásárlás során a biztonsági őrök fél órán át vizsgálták, mert nem akarták elhinni, hogy semmit nem vitt el jogtalanul - írja a Napi Ász.

Leleplezzük az X-Faktor nagy pletykáját

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.