Tünci: "mit keresel még itt?"

Videóval! Botrány a Mokkában: Tvrtko beszólt Tüncinek!

Már-már egymásnak esett a Mokka hétfői adásában Vujity Tvrtko és Kiszel Tünde, de végül megelégedtek a szócsatával. A haragosokat Liptai Claudia sem tudta lecsitítani.

2010.10.26 16:29ma.hu / TV2

Kis híján botrányba fulladt a Mokka hétfő reggeli élő adása, amikor Vujity Tvrtko hízelgőnek legkevésbé sem mondható módon kezdte felkonferálni a stúdióba vendégként érkező Kiszel Tündét.

Tvrtko - aki egyébként nyár végén szó szerint hadjáratot indított a semmitmondó celebek tündöklése ellen - értetlenségének adott hangot, miszerint „hogy valaki ennyire nem tesz semmit és minden egyes műsorban és minden egyes újságban ott van”, hozzátéve, hogy szerinte „nincs keresnivalója egy tévében”.

A felvezetést persze a 10. naptárkollekciója utolsó simításait végző Kiszel Tünde sem hagyta szó nélkül, azonnal visszavágott: „Add át a helyed a hétköznapi hősöknek! Még mindig itt vagy?” A naptárdíva heves tiltakozásba kezdett, miszerint Tvrtko is szerepelt az újságok címlapján a fiával, ennek fényében tehát tulajdonképp „bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű”, és bár választ nem várt, azért azt is megkérdezte, hogy a riporter vajon ezzel akar címlapra kerülni, hogy másokat megsért?

Kiszel Tünde már megindult Tvrtko felé... (Fotó: tv2 / Mokka)

A naptárdívának az fájt a legjobban, hogy érzése szerint méltatlanul bántotta őt meg Vujity Tvrtko, és szerinte az állhat a háttérben, hogy irigykedik, amiért nem szerepelhet Tünci naptárjában. Tvrtko ugyanakkor a beszédes „Sznobvadász” című műsorblokk szignálja után még annyit fűzött a pillanatokkal később elkezdődött beszélgetéshez, hogy „meg kell emelnem a kalapomat Kiszel Tünde előtt, ennyire kevés tehetséggel évek óta ennyit benne lenni a médiában - fantasztikus!

Kiszel szerint ha az irigység fájna, Tvrtko mindig ordítana, azt pedig már Claudiával szemben ülve fűzte hozzá, hogy „megérdemelné, hogy a kutyusok (a stúdióban ülő két doberman - a szerk.) széttépjék őt”.

Arra az egyre viszont továbbra sem sikerült választ kapniuk sem Tvrtkonak, sem a nézőknek, hogy tulajdonképp mi is az, amit Tünci a naptárjain kívül letett az asztalra.

Még több hír Vujity Tvrtkoról és Kiszel Tündéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.